Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Bestill opphold i Solna

Bestill overnatting på First Hotel Solna rett utenfor Stockholm C og velg blant våre moderne og lekre rom. På First Hotel Solna kan du velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom og handikaptilpassede rom. Vi tilbyr rom som dekker de fleste behov, og personalet vårt strekker seg langt for at besøket ditt i Solna sentrum skal bli perfekt. Alle rom er røykfrie, har behagelige senger fra kvalitetsmerket Ekornes Svane samt gratis WiFi. Badene er flislagte og har dusj. Det er mulighet for parkering i huset til redusert pris. Det går heis direkte fra parkeringsgarasjen til resepsjonen. Frokost er inkludert i prisen.

Forhåndsbetaling av rom

Ved forhåndsbetaling må kortet som ble brukt ved bestillingen kunne fremvises ved innsjekking.

Romutvalg og priseksempel

Moderate Enkel, fra 993 SEK

Plass til:
Størrelse: 8 m²
Fra 8 m² store rom uten vindu. Til tross for størrelsen oppleves rommene som romslige og har en 90 cm bred enkeltseng fra Ekornes Svane, flatskjerm-TV og bad med dusj.
Seng og kapasitet
En 90 cm bred enkeltseng fra Ekornes Svane.

Standard Enkel, fra 850 SEK

Plass til:
Størrelse: 10 m²
Fra 10 m² store rom med en 90 cm bred enkeltseng fra kvalitetsmerket Ekornes Svane.
Seng og kapasitet
En 90 cm bred enkeltseng fra Ekornes Svane.

Standard Dobbel, fra 1 040 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 m²
Fra 15 m² store rom med to 90 cm brede enkeltsenger som i utgangspunktet står sammen. Sengene kan lett dras fra hverandre, slik at dobbeltrommet blir et twinrom. Rommene har flatskjerm-TV og bad med dusj.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede enkeltsenger som i utgangspunktet står sammen, men kan dras fra hverandre.

Standard Dobbel med tekjøkken, fra 1 616 SEK

Plass til:
Størrelse: 20m²
Fra 20 m² store rom med to 90 cm brede enkeltsenger som i utgangspunktet står sammen. Sengene kan enkelt dras fra hverandre ved behov. Rommene har flatskjerm-TV og bad med dusj, og er utstyrt med et tekjøkken med et kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn og servise.
Book
Ministudio First Hotel SolnaMinistudio First Hotel SolnaMinistudio First Hotel Solna

Superior Dobbel med tekjøkken, fra 1 796 SEK

Plass til:
Størrelse: 20m²
Fra 20 m² store rom med to 90 cm brede enkeltsenger som i utgangspunktet står sammen. Sengene kan enkelt dras fra hverandre ved behov. Rommene har flatskjerm-TV og bad med dusj, og er utstyrt med et tekjøkken med et kjøleskap, fryser, komfyr, mikrobølgeovn og servise.
Book
Pentry First Hotel SolnaPentry First Hotel SolnaPentry First Hotel SolnaPentry First Hotel SolnaPentry First Hotel SolnaPentry First Hotel Solna