Gå til hovedinnhold

Halmstad

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Halmstad nær sentrum

 • Vi tilbyr et hotell i Halmstad. Vårt partnerhotell, Hotel Amadeus by First, ligger i gangavstand til Halmstad sentrum, og har 65 hyggelige rom og badstue med både damp- og tørrsaunaer.

  Halmstad, byen hvor både Gyllene Tider og Roxette kommer fra, er et populært sommermål med den vakre sandstranden Tylösand som det opplagte midtpunktet. Gjennom sentrum renner den vakre elven Nissan, og her finner du naturligvis shopping, restauranter, kafeer og underholdning. For de som spiller golf, tilbyr Sveriges golfhovedstad ikke mindre enn 153 hull fordelt på åtte forskjellige golfbaner i området.

  Byen tilbyr naturligvis også attraksjoner og morsomme ting å gjøre hele året, og for de som ønsker å bo en natt eller to på hotell, er Hotel Amadeus by First i Halmstad et godt alternativ. Her bor du nær de fleste attraksjoner som museer, kunstvandringer, Norre Port, den unike Pablo Picasso-statuen Kvinnohuvud og naturopplevelser som Hallandsgården, Galgberget og Prins Bertils stig.

Våre hoteller i Halmstad

 • Familierom. Bilde.
  Hvitfeldtsgatan 20, 302 96 Halmstad
  Bestill rom
  Hotel Amadeus by First er et sjarmerende og familiedrevet hotell i Halmstad med kort gangavstand til sentrum. Her bor du komfortabelt i et av hotellets 65 hyggelige rom og får gratis tilgang til avslapningsområdet med både damp- og tørrsaunaer. I hotellets konferanseavdeling kan vi innkvartere opptil 40 gjester og skreddersy gjerne ditt neste møte.

  Halmstad er en ekte sommerfavoritt med de populære strendene Tylösand og Frösakull som opplagte destinasjoner. Innen gangavstand finner du...