Gå til hovedinnhold

Karlskrona

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Karlskrona i nærheten av skjærgården

 • First Hotels har et hotell i Karlskrona: klassiske First Hotel Statt. Hotellet ligger sentralt i Karlskrona med skjærgården, shopping, restauranter og underholdning rett rundt hjørnet. Innenfor gangavstand fra hotellet finnes også populære besøksmål som Blekinge Museum, Marinmuseum, Brändaholm kolonistugeområde og Barnens Gård.

  Verdensarvsbyen Karlskrona har mye å tilby. Et must er den vakre skjærgården med sightseeingbåter til de populære øyene. Skjærgården, som er Sveriges sydligste, er til og med kjent for å tilby bra fiskemuligheter. Framfor alt gjedde, men også abbor, sjøørret og laks trives i vannet her. For den matinteresserte finns mange fine gårdsbutikker å besøke utenfor byen, med egen produksjon av honning, urter og annet godt. Bor man på First Hotel i Karlskrona er man i nærheten av det meste.

Våre hoteller i Karlskrona

 • Superior Double First Hotel Statt Karlskrona
  Ronnebygatan 37-39, 371 33 Karlskrona
  Bestill rom
  First Hotel Statt ligger sentralt i Karlskrona, med butikker, restauranter, barer, kino, bowling og attraksjoner like rundt hjørnet. Hotellet er ett av Sveriges fineste fra århundreskiftet, og det er perfekt for konferanser, møter og arrangementer. Du finner alltid noe hjemmelaget på frokostbuffeen vår, og hvis du liker å trene, har vi verdensarvbyen Karlskrona har mye å tilby.

  I gangavstand fra hotellet finner du det populære Marinmuseum, Blekingen museum og naturligvis den vakre og...