Gå til hovedinnhold

Karlskrona

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Hotell i Karlskrona i nærheten av skjærgården

First Hotels har to hoteller i Karlskrona, moderne First Hotel JA og klassiske First Hotel Statt. Begge hotellene ligger sentralt i Karlskrona med skjærgården, shopping, restauranter og underholdning rett rundt hjørnet. Innenfor gangavstand fra hotellene finnes også populære besøksmål som Blekinge Museum, Marinmuseum, Brändaholm kolonistugeområde og Barnens Gård.

Verdensarvsbyen Karlskrona har mye å tilby. Et must er den vakre skjærgården med sightseeingbåter til de populære øyene. Skjærgården, som er Sveriges sydligste, er til og med kjent for å tilby bra fiskemuligheter. Framfor alt gjedde, men også abbor, sjøørret og laks trives i vannet her. For den matinteresserte finns mange fine gårdsbutikker å besøke utenfor byen, med egen produksjon av honning, urter og annet godt. Bor man på First Hotel i Karlskrona er man i nærheten av det meste.

Våre hoteller i Karlskrona

 • fasade
  TripAdvisor
  Borgmästaregatan 13, 371 35 Karlskrona
  Book nå!
  First Hotel JA ligger i sentrum av Karlskrona. Alle våre 88 rom har smakfull innredning med myk og behagelig belysning og er møblert med spesialdesignede senger som passer like godt til forretningsreisende som familier. First Hotel JA har sikret sin posisjon som Karlskronas ledende hotell i mange år. Bygningen, som ble oppført på 1700-tallet, har stor historisk verdi og til og med kong Gustav III har danset og moret seg her. Hotellet ligger på gågaten Borgmästaregatan. Tilgang til innendørs parkering finnes, billett til garasjen løses i resepsjonen og koster 150 kr/døgn. Inngangen til garasjen ligger på Arklimästaregatan 46.
 • TripAdvisor
  Ronnebygatan 37-39, 371 33 Karlskrona
  Book nå!
  First Hotel Statt i Karlskrona er et av Sveriges fineste sekelskiftehoteller og er ideelt for konferanser, møter og arrangementer. Hotellet ligger i hjertet av Karlskrona med alt du behøver rett rundt hjørnet. Shopping, skjærgården med skjærgårdsbåtene, barer, bowling, kino, treningssenter, muséer og restauranter finnes på behagelig avstand når du får lyst til å aktivisere deg og utforske hva denne vakre havnebyen ved Østersjøen har å tilby.
tradeDoubler