Gå til hovedinnhold

Mora

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og opplevelser i Mora

 • I Mora finner du dalahester, Eventyrlandet Tomteland, Zorn, Vasaloppet og ishockey med Mora IK.

  I naturskjønne omgivelser kan man dra på vandring og sykling eller utfordre deg selv på en terrengsykkel i skogen. Om vinteren kan du stå på ski eller skøyte. Opplev natur og kultur og utforsk Mora både sommer og vinter.

  I tillegg til et rikt utvalg av friluftsaktiviteter finner du også Eventyrlandet Tomteland og Vasaloppet, som setter hele Sverige i bevegelse hele året. Mora er et senter for håndverk og industri, som for eksempel Morakniv fra Östnor og Dalahesten fra Nusnäs. Et must er et besøk på Zornmuseet som tilbyr både permanente og midlertidige utstillinger. I tillegg er Mora Dalarnas nordlige senter for handel og næringsliv med over 100 butikker.

  First Hotels har et hotell i Mora, Hotell Kung Gøsta - First Partner Collection. Hotellet ligger sentralt bare noen få hundre meter fra sentrum.

Våre hoteller i Mora

 • Kristinebergsgatan 1 , 792 32 Mora
  Bestill rom
  Hotell Kung Gösta - First Partner Collection ligger sentralt i vakre Mora, nær tog og buss. Hotellet ble bygget i 1977 av selskapet Anders Diös AB, som i 1992 ga hotellet navnet Kung Gösta til minne om Gustav Vasa.

  Mora ligger vakkert til på Siljans nordlige bredde og er godt besøkt året rundt. Hotellet er nærliggende til flere attraksjoner som Vasaloppsmålet og kunstneren Anders Zorns fødested, Zorngården.

  Hotel Kung Gösta tilbyr 43 komfortable rom, enkeltrom, dobbeltrom og familierom....