Gå til hovedinnhold

Hirtshals

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Bestill hotell i Hirtshals og opplev Nord-Jylland i Danmark

 • Vi har et hotell i Hirtshals i Nord-Jylland, i nordlige Danmark, kalt Montra Skaga Hotel - First Partner Collection. Hotellet har 108 rom, moderne konferansefasiliteter, en restaurant og ikke minst et oppvarmet innendørsbasseng.

  Ferge- og fiskerbyen Hirtshals er perfekt for de som ønsker å oppleve Nord-Jylland og nordlige Danmark. Herfra går det ferger til både Norge, Færøyene og Island, og byen i seg selv tilbyr også spennende severdigheter og attraksjoner. Selvfølgelig er restaurantutvalget i Hirtshals perfekt for de som liker fersk fisk, og for familier med barn anbefales Nordsøen Oceanarium. Med sine 4,5 millioner liter sjøvann og over 6500 fiskeskoler er det det største akvariet i Nord-Europa. Historieentusiaster kan finne interesse i Bunkermuseet, som har 60 bunkere og 3,5 km med skyttergraver skjult i det høye strandgresset nær Hirtshals fyr i Stenbjerg-området.

Våre hoteller i Hirtshals

 • Hotellfasade. Bilde.
  Willemoesvej 1 DK, 9850 Hirtshals
  Bestill rom
  Montra Skaga Hotel – First Partner Collection ligger sentralt plassert i hyggelige Hirsthals i Nordjylland. Hotellet tilbyr 108 lyse og innbydende rom, moderne konferansefasiliteter, og ikke minst et flott oppvarmet innendørsbasseng. I hotellets restaurant serveres deilig hjemmelaget mat med fokus på sesongens råvarer, inkludert fersk fisk som er en spesialitet i fiskerbyen Hirtshals.

  Hotellet ligger rett ved fergekaien, og er perfekt for deg som trenger et stoppested og pause, enten du er på...