Gå til hovedinnhold

Gotland

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og resort på Gotland

 • Gotland er et populært paradis blant mange feriegjester. Her finner du rolige strender med krystallklart vann, sjarmerende restauranter og en av Sveriges fineste golfbaner, Visby GK. Hvis du reiser til Gotland med barn, anbefaler vi en tur til fornøyelses- og vannparken Kneippbyn like utenfor Visby, eller å utforske den spennende Lummelundagrotten. For fugleelskere er en båttur til naturreservatet på Stora Karlsö et absolutt must.

  Et annet tips er å besøke den lille øya Fårö på nordre Gotland. Fårö er kanskje mest kjent som Ingemar Bergmans elskede tilfluktssted. Det er gode grunner til at den berømte regissøren ble forelsket i denne øya. Her kan du oppleve vakker uberørt natur og nyte den salte sjøluften og lukten av tang mens du vandrer langs sandstrendene og ser ut over den endeløse horisonten. Sørg for å besøke Bergmancentret når du er på Fårö for å lære mer om Bergmans liv og filmproduksjon.

  Det er mange vakre oaser på Gotland, og hvis du besøker den nordlige delen av øya, for eksempel på vei til eller fra Fårö, anbefaler vi et mellomstopp ved Blå lagunen. Blå lagunen var opprinnelig en kalksteinsbrudd som nå er fylt med vann og et populært reisemål for soling og bading.

Våre hoteller i Gotland

 • Söderväg 56 A, 621 58 Visby
  Bestill rom
  Hotellet åpnet for første gang i juni 2019, og ligger i Visby på ferieøya Gotland. Hotellet har et unikt design med svømmebasseng, jacuzzi, badstue, en utendørsbar og parkering rett utenfor inngangen. Mange av rommene har kjøkken og forbindelsemuligheter, slik at opptil sju personer kan bo sammen.

  Hotellet ligger 800 meter fra fergeterminalen, og kun få minutter unna Visby sentrum. Fra hotellet kan du enkelt dra til restauranter, herlige strender, Gotlands kongresshall Wisby Strand, sommer-...
 • Hall Västös 213, 624 56
  Bestill rom
  Västös Strand by First Hotels er en resort med nye arkitekttegnede strandvillaer ved Kappelshamnsviken på Nord-Gotland.

  Dette er en unik førsteklasses overnatting hvor arkitekt Jonas Lindvall fokuserer på materialer av høy kvalitet og harmoni med naturen. Villaene er bygget i moderne skandinavisk stil med store glassdører, stue, kjøkken, bad og fire soverom med soveplass til åtte personer, og en takterrasse på 50 m². Det er også mulig å sette opp to ekstrasenger mot en kostnad. Herifra har du...