Gå til hovedinnhold

Grønland

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hoteller på Grønland | Ting å gjøre i Aasiaat, Ilulissat, Nuuk, Sisimiut

 • Velkommen til Grønland - ditt arktiske eventyr begynner her. Vi tilbyr fire hoteller på Grønland i byene Aasiaat, Ilulissat, Nuuk og Sisimiut på øyas vestkyst. Hotellene nås enklest via innenriksflyvninger, og flyplassene tilbyr både bilutleie og transferbusser. Hotellene tilbyr gratis parkering med ladestasjoner for elbiler.

  Benytt anledningen til å oppleve hvalsafari og sjøsafari i Diskobukten nord for polarsirkelen, dra på skiturer og snøscooterturer i de vidstrakte vinterlandskapene, kjør hundeslede slik inuittene har gjort i århundrer, eller utforsk landskapet med helikoptersightseeing. Grønlands fengslende natur har mye å by på, og fra våre hoteller på Grønland er du alltid nær arktiske opplevelser. Hvis du velger å bo på et hotell i Nuuk, Grønlands hovedstad, anbefaler vi en byvandring der du kan lære mer om byens historie og utforske dens attraksjoner.

Våre hoteller i Grønland

 • Sammiarneq 9, 3950 Grønland
  Bestill rom
  Hotel SØMA Aasiaat - First Partner Collection ligger rett ved Diskobukten på vestkysten av Grønland. Fra vinduet på hotellrommet ditt eller fra hotellets terrasse kan du være heldig å se hvaler som leker.

  Hotellet tilbyr moderne og komfortable rom, møterom, kafeteria og bar, gratis WiFi og døgnåpen resepsjon.

  Ditt arktiske eventyr i Aasiaat byr på store naturopplevelser både sommer og vinter. Hotellet har egen båtplass og er et perfekt utgangspunkt for hundespannkjøring, fotturer, havsafari,...
 • Hotellrom SOMA Sisimut. Bilde.
  Frederik den IX’s Plads, 3911 Grønland
  Bestill rom
  Hotel SØMA Sisimiut - First Partner Collection tilbyr 32 komfortable rom, hvorav et familierom. Hotellet har en rolig og sentral beliggenhet i Sisimiut, rett ovenfor Sisimiut Museum. Hotellet er det perfekte utgangspunktet for turer langs Arctic Circle Route og seilturer rundt Grønland.

  Hotel SØMA Sisimiut tilbyr et utendørs arktisk spa med boblebad og badstue. Hotellets kafeteria og bar er åpen hver dag til kl. 22:00. Hotellet tilbyr også utleie av terrengsykler.

  Er du interessert i...
 • Superior Dobbeltrom Hotel Søma Nuuk. Bilde.
  Marinevej 3, 3900 Grønland
  Bestill rom
  Hotel SØMA Nuuk - First Partner Collection ligger en kort spasertur fra sentrum av Nuuk med sine museer og historiske kolonihavn i nærheten. Hotellet tilbyr moderne og komfortable rom og har et arktisk spa med boblebad og badstue for utendørs velvære. Hotellets restaurant serverer frokost samt retter laget med grønlandske ingredienser. På hotellet finner du også en terrasse, og et loungeområde, samt døgnåpen resepsjon.

  Nuuk tilbyr flotte naturopplevelser året rundt, som randonee-ski,...
 • Hotel Søma Ilulissat oversikt. Bilde.
  Nuussuattaap Aqq. 2, 3952 Grønland
  Bestill rom
  Hotel SØMA Ilulissat – First Partner Collection ligger på byens høyeste punkt, omgitt av åpen arktisk natur og med panoramautsikt over Isfjorden. De moderne og komfortable hotellrommene er forbundet med en overbygd gangvei, og alle har enten utsikt over Isfjorden eller fjellene. Hotellet tilbyr også en penthouseleilighet med eget kjøkken. Frokost serveres i hotellets restaurant, som har en egen terrasse med vakker utsikt.

  Ilulissat er kjent for sin spektakulære Isfjord, som er oppført på...