Gå til hovedinnhold

First Hotel Statt

Bestill opphold

Rom 1

Legg til rom

First Hotel Statt

TripAdvisor
Garantert billigst på nett hos oss Pris fra 748 SEK

Et landemerke hotell i byen

First Hotel Statt i sentrum av Örnsköldsvik utgjør et landemerke i byen. Hotellet er bygget i 1913 og har en av Sveriges mest eksklusive småbåthavner som nærmeste nabo. Det finnes konferanselokale med kapasitet på opptil 20 deltagere på huset, mens større konferanser arrangeres i samarbeide med lokaler i nærheten. Vår rekrasjonssavdeling med badstue er en velgjørende oase etter endt dag med møter, konferanser eller andre aktiviteter i Örnsköldsvik og omegn.

Les hele beskrivelsen

 • 0 m til sentrum

 • 19,7 km til Örnsköldsvik golfklubb

Tilbud

 • Relaxpakke

  Overnatt i våre behagelige rom på First Hotel Statt i Örnsköldsvik og besøk Paradiset Spa for noen herlige, avslappende behandlinger. Ro ned og kos deg en helg sammen med familien, kjæresten eller venner.

  Bestill pakke
 • Bryllupspakke Örnsköldsvik

  Book bryllupssuiten hos oss og skjem bort dere selv på den store dagen. Vi har rom i ulike priskategorier, den mest populære er vår suite med boblebad.

  Bestill pakke
 • Badepakke

  Velkommen til First Hotel Statt i Örnsköldsvik. Ta med deg familien din på en hyggelig hotellovernatting kombinert med et spennende besøk i eventyrbadet Paradiset.

  Bestill pakke
 • Harbour Club 2017 banner, Sofie Francis, Grabb/Wahlstedt

  Harbour Club

  During the evening you will meet the three well-known DJ's; GRABB, Wahlstedt and world artist Sophie Francis. Together they have played at some of the biggest EDM festivals around the world, such as Ultra Music Festival, ADE and Weekend Festival.

  Bestill pakke

Fasiliteter

 • Konferanserom

  Konferanser & møter

  First Hotel Statt tilbyr et konferanserom med plass til 20 personer.

  Større konferanser og mindre møter kan også arrangeres i samarbeid med våre partnerlokaler.

tradeDoubler