Gå til hovedinnhold

Härnösand

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Härnösand

  • Reiser du langs Höga Kusten og leter etter hotell i Härnösand sentrum ligger First Hotel Stadt bra til. Hotellet ligger rett ved kanalen og flere av hotellrommene har utsikt over havnen. Kommer man med tog eller buss er Härnösand station en kort spasertur fra hotellet, og for den som reiser med barn tar det bare et par minutter å gå til Technichus Science Center. Andre populære severdigheter i Härnösand er Hemsö Fästning, Murberget Museum og Höga Kusten-broen et lite stykke utenfor sentrum.

    First Hotel i Härnösand er et populært konferansehotell med moderne konferanse- og møtelokaler, og tilbyr ulike møtepakker for både hel- og halvdagskonferanser. Men hotellet passer like bra for barnefamilier på ferie eller eventyrlystne personer, da området langs Höga Kusten er perfekt for naturopplevelser som vandring, fiske, kajakkpadling og andre utendørsaktiviteter.

Våre hoteller i Härnösand

  • restaurant
    Skeppsbron 9, 871 30 Härnøsand
    Bestill rom
    First Hotel Stadt har praktisk beliggenhet sentralt i Härnösand. Med sin plassering ved elvebredden og fem minutters spasertur til tog- og busstasjonen er hotellet populært for både forretningsreisende og eventyrlystne turister som skal utforske Höga Kusten. Besøk Västanåfallet, en av Sveriges høyeste fosser, eller den populære stranden Smitingen havsbad. Hvis du foretrekker biler og brennevin, bør du definitivt ta turen til bilmuseet eller den velkjente og prisvinnende ginprodusenten Härnö...