Gå til hovedinnhold

Härnösand

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Härnösand

Reiser du langs Höga Kusten og leter etter hotell i Härnösand sentrum ligger First Hotel Stadt bra til. Hotellet ligger rett ved kanalen og flere av hotellrommene har utsikt over havnen. Kommer man med tog eller buss er Härnösand station en kort spasertur fra hotellet, og for den som reiser med barn tar det bare et par minutter å gå til Technichus Science Center. Andre populære severdigheter i Härnösand er Hemsö Fästning, Murberget Museum og Höga Kusten-broen et lite stykke utenfor sentrum.

First Hotel i Härnösand er et populært konferansehotell med moderne konferanse- og møtelokaler, og tilbyr ulike møtepakker for både hel- og halvdagskonferanser. Men hotellet passer like bra for barnefamilier på ferie eller eventyrlystne personer, da området langs Höga Kusten er perfekt for naturopplevelser som vandring, fiske, kajakkpadling og andre utendørsaktiviteter.

Våre hoteller i Härnösand

  • fasade
    Skeppsbron 9, 871 30 Härnøsand
    Book nå!
    First Hotel Stadt i Härnösand er beleilig plassert i sentrum av byen, kun fem minutter fra jernbanestasjonen og bussterminalen. Härnösand har et stort utvalg av utendørsaktiviteter både på sommer og vinter, som ski- og skøytegåing, klatring, padling, og mye mer. First Hotel Stadt er også et perfekt utgangspunkt til å utforske Härnösands kulturelle attraksjoner. Vi tilbyr også en prektig gratis frokostbuffé, som du kan nyte sammen med panoramautsikten over havnen. Velkommen til First Hotel Stadt i Härnösand.

tradeDoubler