Gå til hovedinnhold

Eskilstuna

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og ting å gjøre i Eskilstuna

  • Eskilstuna er kanskje mest kjent for dyre- og fornøyelsesparken Parken Zoo og for å være rockegruppen Kents fødested. Men byen har mer å by på enn det. Populære ting å gjøre i Eskilstuna er Munktellmuseet, Eskilstuna konstmuseum og besøk på Sigurdristningen på Ramsundshällen, som stammer fra 1000-tallet. First Hotels har et hotell i Eskilstuna, First Hotel City. Hotellet, med aner fra 1890-tallet, ligger 30 meter fra tog- og busstasjonen, har fine møte- og konferansemuligheter og fine detaljer som minner om byens industrihistorie, blant annet Eskilstunas eldste heis.

    Fra First Hotel i Eskilstuna er det kort vei til shopping, restauranter og underholdning. Er man villig til å bevege seg utenfor bygrensen har man severdigheter rundt seg som Gripsholms slott i Mariefred, Julita Gård og Ericsbergs slott i Katrineholm innenfor en radius på 1,5 time med bil.

Våre hoteller i Eskilstuna

  • Järnvägsplan 1, 632 20 Eskilstuna
    Bestill rom
    First Hotel City har sentral beliggenhet, bare noen meter unna togstasjonen i Eskilstuna. Hotellet har historie helt tilbake til 1898, og mange av de originale detaljene er bevart, inkludert Eskilstunas eldste heis, som ble montert i 1910. I nærheten av hotellet finner du Munktell museum, Parken Zoo, Eskilstuna bymuseum og den store byparken med åpne områder, lekeplasser, strandvolleyballbane og en sandstrand.

    Føl deg som hjemme i et av våre 58 komfortable, store rom – noen med...