Gå til hovedinnhold

Eskilstuna

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og ting å gjøre i Eskilstuna

Eskilstuna er kanskje mest kjent for dyre- og fornøyelsesparken Parken Zoo og for å være rockegruppen Kents fødested. Men byen har mer å by på enn det. Populære ting å gjøre i Eskilstuna er Munktellmuseet, Eskilstuna konstmuseum og besøk på Sigurdristningen på Ramsundshällen, som stammer fra 1000-tallet. First Hotels har et hotell i Eskilstuna, First Hotel City. Hotellet, med aner fra 1890-tallet, ligger 30 meter fra tog- og busstasjonen, har fine møte- og konferansemuligheter og fine detaljer som minner om byens industrihistorie, blant annet Eskilstunas eldste heis.

Fra First Hotel i Eskilstuna er det kort vei til shopping, restauranter og underholdning. Er man villig til å bevege seg utenfor bygrensen har man severdigheter rundt seg som Gripsholms slott i Mariefred, Julita Gård og Ericsbergs slott i Katrineholm innenfor en radius på 1,5 time med bil.

Våre hoteller i Eskilstuna

  • fasade
    Järnvägsplan 1, 632 20 Eskilstuna
    Book nå!
    First Hotel City ligger sentralt i Eskilstuna, og dit kommer du enkelt med bil, tog eller buss. Sentralbanestasjonen ligger kun få skritt unna. Hotellet har en historie tilbake til 1898, og mange detaljer er fortsatt bevart, blant annet Eskilstunas første heis som ble installert i 1910. Hos oss bor du komfortabelt i store, sjarmerende rom som alle er forskjellige. Vi setter vår ære i å ta hånd om våre gjester og sørge for at dere trives med en service som har hjertet på riktig sted. Dette har lokket reisende i over 115 år.

tradeDoubler