Gå til hovedinnhold

First Hotel Stadt

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

First Hotel Stadt

TripAdvisor
Garantert billigst på nett hos oss Pris fra 893 SEK

Sentralt hotell med sjøutsikt

First Hotel Stadt i Härnösand er beleilig plassert i sentrum av byen, kun fem minutter fra jernbanestasjonen og bussterminalen. Härnösand har et stort utvalg av utendørsaktiviteter både på sommer og vinter, som ski- og skøytegåing, klatring, padling, og mye mer. First Hotel Stadt er også et perfekt utgangspunkt til å utforske Härnösands kulturelle attraksjoner. Vi tilbyr også en prektig gratis frokostbuffé, som du kan nyte sammen med panoramautsikten over havnen. Velkommen til First Hotel Stadt i Härnösand.

Les hele beskrivelsen

 • 0 m til sentrum

 • 15,4 km til Härnösand golfklubb

Tilbud

 • Discount on conferences in Härnösand

  Meeting plans along the High Coast in the near future? Be sure to book the next conference at First Hotel Stadt in Härnösand. Right now, you get an optional meeting room for a half-day price in April.

  Bestill pakke

Fasiliteter

 • konferanserom

  Konferanser & møter

  Våre lyse og luftige konferansefasiliteter ligger beleilig til i sentrum, og tilbyr rikelig med parkeringsplasser. Det største av våre fire konferanserom har sitteplass til 170 deltakere og passer for lunsjer og banketter. I tillegg har vi fem pauserom.

  Tilgjengelig audiovisuelt utstyr inkluderer en overhead-fremviser, lysbildefremviser, VHS- og CD-spiller, widescreen-TV, kopimaskin, tavle, flipboard og høyttalere. Mer utstyr kan forespørres.

  Aktiviteter utenfor konferansen kan inkludere ridning, kanopadling, snøscootersafari og spa-behandlinger.

 • restaurant

  Restaurant

  Velkommen til Restaurang Stadt. Vår ambisjon er at spisestedet skal bli Härnösands nye og avslappede spisestue og lounge.

tradeDoubler