Gå til hovedinnhold

Oslo

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hoteller i Oslo sentrum

  • First Hotels har et hotel i Oslo sentrum, First Hotel Millennium. Hotellet ligger sentralt i Oslo ved shoppinggaten Karl Johan, populære Aker Brygge og handelgaten Bogstadveien. Oslo ligger flott til innerst i Oslofjorden, omgitt av skogkledde åser og gjør byen til et eldorado for friluftsmennesker. Befinner du deg i sentrum, er det aldri langt til nærmeste park, shopping eller restaurant. En ti minutters båttur fra sentrum tar deg til deilige badestrender på øyene i den flotte Oslofjorden. Vårt hotell har parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet, deilige senger og WiFi og frokost inkludert i prisen. Du velger vårt hotell i Oslo sentrum om du vil ha en god start på dagen og de beste forutsetningene for en behagelig ferie. Velkommen til Oslo og First Hotels!

Våre hoteller i Oslo

  • Tollbugata 25, 0157 Oslo
    Bestill rom
    First Hotel Millennium er det perfekte valget når du vil bo i sentrum av Oslo, med kort vei til byens attraksjoner og landemerker, samtidig som du har tilgang til alle former for offentlig transport. Hotellet samarbeider også med et parkeringshus i nærheten, og hotellets gjester får en redusert døgnpris.

    Hotellet ligger mellom Oslo Sentralstasjon og Aker Brygge, med Karl Johans gate og Stortingsbygningen like rundt hjørnet. Nyt deilig mat og drikke blant utallige kafeer og restauranter, og...

Attraksjoner i Oslo