Gå til hovedinnhold

Oslo

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hoteller i Oslo sentrum

First Hotels har tre hoteller i Oslo sentrum, First Hotel Grims Grenka, First Hotel Millennium og First Hotel & Suites Oslo West. Hotellene ligger sentralt i Oslo ved shoppinggaten Karl Johan, populære Aker Brygge og handelgaten Bogstadveien. Oslo ligger flott til innerst i Oslofjorden, omgitt av skogkledde åser og gjør byen til et eldorado for friluftsmennesker. Befinner du deg i sentrum, er det aldri langt til nærmeste park, shopping eller restaurant. En ti minutters båttur fra sentrum tar deg til deilige badestrender på øyene i den flotte Oslofjorden. Våre hoteller har parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet, deilige senger og WiFi og frokost inkludert i prisen. Du velger våre hoteller i Oslo sentrum om du vil ha en god start på dagen og de beste forutsetningene for en behagelig ferie. Velkommen til Oslo og First Hotels!

Våre hoteller i Oslo

 • first hotel grims grenka oslo
  Kongens Gate 5, 0153 Oslo
  Book nå!
  First Hotel Grims Grenka har en sentral beliggenhet i Kvadraturens urbane omgivelser, rett bak Akershus Festning ved Bankplassen i Oslo Sentrum. Hotellet har 65 innbydende hotellrom hvorav 10 rom er luksuriøse suiter på opp mot 70 m2. Opplev den pulserende atmosfæren, god service, en god natts søvn og en kvalitetsfrokost for å få en god start på dagen.

  I toppetasjen finner du en av Oslos flotteste takterrasser, Q Lounge som serverer deilige cocktails og mat i sommerhalvåret.
 • first smart dobbeltrom
  Tollbugata 25, 0157 Oslo
  Book nå!
  First Hotel Millennium er perfekt for deg som ønsker å bo sentralt i Oslo med umiddelbar nærhet til byens attraksjoner og severdigheter. Vi er plassert midt mellom Oslo S og Aker Brygge, med Karl Johans gate og Stortinget et steinkast unna.

  Hotellet har 114 komfortable rom i ulike størrelser og kategorier, som passer både for forretnings- og fritidsreisende. I tillegg til våre standardrom, har vi superior rom med balkong, rom som er tilpasset rullestolbrukere og familierom som tar opp til 5...

Attraksjoner i Oslo