Gå til hovedinnhold

Oslo

Bestill opphold

Rom 1

Legg til rom

HotellER i Oslo

First Hotels har to hoteller i Oslo, First Hotel Grims Grenka og First Hotel Millennium. Hotellene ligger sentralt i Oslo ved shoppinggaten Karl Johan og populære Aker Brygge. Oslo ligger flott til innerst i Oslofjorden, omgitt av skogkledde åser og gjør byen til et eldorado for friluftsmennesker. Befinner du deg i sentrum, er det aldri langt til nærmeste park, shopping eller restaurant. En ti minutters båttur fra sentrum tar deg til deilige badestrender på øyene i den flotte Oslofjorden. Våre hoteller har parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet, deilige senger og WiFi og frokost inkludert i prisen. Du velger våre hoteller i Oslo om du vil ha en god start på dagen og de beste forutsetningene for en behagelig ferie. Velkommen til Oslo og First Hotels!

Våre hoteller i Oslo

 • TripAdvisor
  Kongens Gate 5, Oslo
  First Hotel Grims Grenka har en sentral beliggenhet i Kvadraturens urbane omgivelser, rett bak Akershus Festning ved Bankplassen i Oslo Sentrum. Hotellet har 65 innbydende hotellrom hvorav 10 rom er luksuriøse suiter på opp mot 70 m2. Opplev den pulserende atmosfæren, god service, en god natts søvn og en kvalitetsfrokost for å få en god start på dagen.

  I toppetasjen finner du en av Oslos flotteste takterrasser, Q Lounge som serverer deilige cocktails og mat i sommerhalvåret. Parkering er lett tilgjengelig i Q-Park sitt parkeringshus på Bankplassen, et steinkast fra hotellet.
 • TripAdvisor
  Tollbugata 25, 0157
  First Hotel Millennium er et forretningshotell som ligger midt i Oslo sentrum med kort avstand til byens severdigheter.
  Hotellet tilbyr komfortable og velutstyrte rom i ulike størrelser. Rommene i de øverste etasjene har balkong og flott utsikt over byen.
  Hotellet har en unik beliggenhet, med Karl Johansgate bare noen få skritt fra hotellet, og Stortinget et steinkast unna.
  På First Hotel Millennium tilbyr vi deg god service, unik beliggenhet, en god frokost og ikke minst gratis WiFi. Velkommen til First Hotel Millennium.

Attraksjoner i Oslo

tradeDoubler