Gå til hovedinnhold

Kramfors

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Konferansehotell i Kramfors med gratis parkering

  • Leter du etter et hotell i Kramfors så ligger konferansehotellet First Hotel Kramm perfekt til. Hotellet ligger 300 meter fra reisesenteret Kramfors stasjon og tilbyr konferanselokaler for inntil 250 personer i det største lokalet. På hotellet er det også restaurant og bar, 98 komfortable rom og gratis parkering.

    Som en del av Höga Kusten tilbyr Kramfors med omegn muligheter til fantastiske naturopplevelser. First Hotel i Kramfors er et fint utgangspunkt om du vil se og oppleve Höga Kusten-broen, utforske Skuleskogen National Park eller fiske i Ångermanälven. I tillegg kan de som vil oppleve litt historisk sus, ta en kort biltur fra hotellet i Kramfors til Ådalen Monumentet over Skotten i Ådalen 1931.

Våre hoteller i Kramfors

  • Torggatan 14, 872 30 Kramfors
    Bestill rom
    First Hotel Kramm ligger nær Kramfors sentrum og er en perfekt utgangspunkt for dagsturer til den vakre skjærgården, Höga Kusten og andre naturskjønne reisemål. Hotellet har parkering og er lett tilgjengelig med både busstasjon og togstasjon i nærheten. Flyplassen Höga Kusten Airport kan nås på 25 minutter med bil.

    Hotellet tilbyr 98 komfortable rom, nylig renovert lobby og restaurant, samt møtefasiliteter med kapasitet for opptil 200 gjester. På restauranten serverer vi vedovnsbakt...