Gå til hovedinnhold

Kramfors

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Konferansehotell i Kramfors med gratis parkering

Leter du etter et hotell i Kramfors så ligger konferansehotellet First Hotel Kramm perfekt til. Hotellet ligger 300 meter fra reisesenteret Kramfors stasjon og tilbyr konferanselokaler for inntil 250 personer i det største lokalet. På hotellet er det også restaurant og bar, 98 komfortable rom og gratis parkering.

Som en del av Höga Kusten tilbyr Kramfors med omegn muligheter til fantastiske naturopplevelser. First Hotel i Kramfors er et fint utgangspunkt om du vil se og oppleve Höga Kusten-broen, utforske Skuleskogen National Park eller fiske i Ångermanälven. I tillegg kan de som vil oppleve litt historisk sus, ta en kort biltur fra hotellet i Kramfors til Ådalen Monumentet over Skotten i Ådalen 1931.

Våre hoteller i Kramfors

  • terrasse
    Torggatan 14, 872 30 Kramfors
    Book nå!
    First Hotel Kramm ligger sentralt til i Kramfors, og er et perfekt utgangspunkt for reisende som søker opplevelser i Höga Kusten og andre naturskjønne områder. Hotellet er lett tilgjengelig med buss og tog og ligger ikke langt fra Höga Kusten Lufthavn. Vi har 98 komfortable rom, store og moderne møtefasiliteter med kapasitet for opp til 200 gjester, restaurant og bar hvor vi fokuserer på kvalitet, bruk av lokale råvarer og nytenkning i den klassiske ånd. Parkeringen er rett utenfor hotellinngangen. Gratis WiFi og frokost er alltid inkludert i romprisen.

tradeDoubler