Gå til hovedinnhold

København

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell, leiligheter og attraksjoner i København

 • Besøk København og bo på Q Apartments - First Partner. Vi har syv partnerhoteller som tilbyr leiligheter for korte og lange opphold i København. Q Apartments har beliggenhet i Nørrebro, Østerbro, Indre By, Frederiksberg, Vesterbro og Christianhavn, nær alle severdighetene og "må-gjøres" i den danske hovedstaden. Herfra kan du enkelt nå attraksjoner som Tivoli, Strøget, Nyhavn og Rundetårn.

  Hvis du reiser med familien til København, anbefaler vi et besøk til salt- og ferskvannsakvariet Den Blå Planet, som ligger utenfor sentrum, eller fornøyelsesparken Dyrehavsbakken (kjent som Bakken) som ligger i den nordlige delen av København. En annen populær destinasjon for barn er København Zoo, eller Zoologisk Have, som det kalles på dansk.

  En flott måte å oppleve København på er med båt. Med en kanalrundtur i byen får du se Operaen, Det Sorte Diamant Bibliotek, Den Lille Havfruen, og Dronningens residens, Amalienborg Slott, samt Christiansborg fra vannet.

Våre hoteller i København

 • Moderne møbler i stue hotell leilighet rom. Bilde.
  ,
  Bestill rom
  Q Apartments Ydre Østerbro - First Partner tilbyr attraktive leiligheter i den familievennlige bydelen Ydre Østerbro. Dette er en rolig del av København og en av de grønneste bydelene med store offentlige parker.

  Den indre delen av Østerbro dateres til slutten av 1800-tallet. Her, langs de sjarmerende klassiske gatene, finner du uavhengige kafeer, butikker og restauranter. Østerbro tilbyr et skattkammer av flotte opplevelser for hele familien og er perfekt for sykling og turer.
 • Stue toroms leilighet. Bilde.
  ,
  Bestill rom
  Q Apartments Vesterbro - First Partner tilbyr fullservice-leiligheter i en av Københavns mest pulserende nabolag. Bydelen strekker seg fra Tivoli-hagene og inkluderer det meste av den moderne høyhusbebyggelsen i Carlsberg City Urban District. Hjertet av Vesterbro er utadvendt, trendy og røft.

  Her er det gamle slakteridistriktet Kødbyen, fylt med restauranter, barer og natteliv, samt noen få håndplukkede kunstgallerier. Langs Istedgade og Værnedamsvej finner du en sjarmerende blanding av...
 • Moderne design stue hotellleilighet. Bilde.
  ,
  Bestill rom
  Q Apartments Nørrebro - First Partner tilbyr fullt betjente leiligheter i Nørrebro, en av Københavns mest trendy nabolag. Kjernen av dette beboelige nabolaget dateres tilbake til slutten av 1800-tallet og strekker seg fra byens innsjøer til de kulturelt mangfoldige områdene rundt Nørrebro stasjon.

  Med sin kreative urbane gatekultur tilbyr dette stadig pulserende hjørnet av byen et bredt utvalg av uavhengige butikker, familievennlige grønne områder og spennende spisesteder. En unik blanding av...
 • Toromsleilighet Indre Østerbro. Bilde.
  ,
  Bestill rom
  Q Apartments Indre Østerbro - First Partner tilbyr attraktive leiligheter i den familievennlige bydelen Østerbro. Dette er en rolig og elegant del av København og en av de grønneste bydelene med store parker og innsjøer.

  De fleste bygningene i indre Østerbro stammer fra slutten av 1800-tallet. Langs de sjarmerende klassiske gatene finner du uavhengige kafeer, butikker og restauranter. Området tilbyr et skattekammer av flotte opplevelser for alle aldre og er perfekt for sykling og spaserturer.
 • Klassisk stuedesign hotellleilighet. Bilde.
  ,
  Bestill rom
  Q Apartments Indre By - First Partner tilbyr leiligheter med full service i Københavns historiske hjerte.
  Dette området strekker seg over nesten en kvadratkilometer og er preget av romantiske, smale gater som kan dateres tilbake til middelalderen, hvorav mange er gågater. Her kan du oppdage et mangfold av uavhengige butikker, restauranter, kafeer og barer.

  Strøget, byens hovedhandlegate, er kjent for sin rike variasjon av luksuriøse og kjente butikker. Bykjernen er også vert for store...
 • Fin stue Hotel Apartment Frederiksberg. bilde.
  ,
  Bestill rom
  Q Apartments Frederiksberg - First Partner tilbyr eksklusive leiligheter i Frederiksberg. Med sine elegante bulevarder og villaer er Frederiksberg en av Københavns mest sjarmerende og elegante bydeler.

  Q Apartment Frederiksberg tilbyr 17 fullt møblerte leiligheter på Frederiksberg med eget kjøkken, TV og internett.

  Frederiksberg ligger i sentrum, hvor du både finner hyggelige gater med motebutikker og kafeer, i tillegg til store flotte parker. Denne rolige og elegante bydelen er et perfekt...
 • ,
  Bestill rom
  Q Apartments Christianshavn - First Partner tilbyr en samling av fullt utstyrte leiligheter i Københavns historiske kanaldistrikt Christianshavn. Her finner du blant annet flotte fargerike hus ved vannkanten, restauranter og et spennende gatekjøkkenmarked.

  Nabolaget er også kjent for fristaden Christiania. Ved siden av Christianshavn og Holmen, i de tidligere skipsverftområdene til Refshaleøen, finner du en kreativ blanding av spisesteder og markeder.