Gå til hovedinnhold

Aalborg

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Bo på hotell i sentrum av Aalborg

 • Vi tilbyr to hoteller sentralt i Aalborg. Kompas Hotel - First Partner Collection har 110 moderne og komfortable rom, serverer en utmerket frokostbuffet, har gode konferansemuligheter og tilbyr sykler til utleie. Prinsen Hotel - First Partner Collection ligger 150 meter fra Aalborg stasjon og Aalborg bussterminal, har 36 komfortable rom innredet i dansk stil, alle med gratis WiFi og te- og kaffekokere.

  Begge hotellene er perfekt plassert for deg som ønsker å utforske Aalborg og attraksjoner som Aalborg Kongress & Kulturcenter, butikkgaten Algade, Utzon-senteret, Musikkens Hus, kulturhuset Nordkraft og Aalborg Zoo. Velkommen til Danmarks fjerde største by og First Hotels.

Våre hoteller i Aalborg

 • Dobbeltrom Superior. Bilde.
  Østerbro 27, 9000 Aalborg
  Book nå!
  Kompas Hotel Aalborg – First Partner Collection ligger sentralt til i hjertet av Aalborg i vakre Nordjylland. Vi tilbyr 110 moderne og komfortable rom, en nydelig frokostbuffet, konferansefasiliteter og ikke minst en sentral beliggenhet i sentrum av Aalborg. Med den sentrale beliggenheten er hotellet det perfekte utgangspunktet for å oppleve alt det spennende Aalborg har å by på. Utzon senter ligger 850 meter fra hotellet, mens Musikkens Hus og kultursenteret Nordkraft bare ligger 2 minutters...
 • Fin hotell oversikt Prinsen hotell. Bilde.
  Prinsensgade 14-16, 9000 Aalborg
  Book nå!
  Prinsen Hotel - First Partner Collection ligger sentralt til i hjertet av Aalborg, kun 150 meter fra Aalborg stasjon og Aalborg bussterminal. Hotellet tilbyr 36 komfortable rom, innredet i nordisk stil med gratis Wi-Fi og kaffe- og tekoker.

  I hotellets bar og kafé serveres gratis kaffe, te og varm kakao hele døgnet. Det finnes også en koselig TV-stue og et lite bibliotek hvor du kan slappe av med en bok, avis og kaffe. I lobbyen er det også en gjeste-pc til fri disposisjon. Frokost serveres i...