Gå til hovedinnhold

Säffle

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Säffle ved Vänern

Ved Vänern langs E45 mellom Trollhättan/Vänersborg og Karlstad ligger idylliske Säffle. Under Gustav Vasas tid var dette en viktig handelsplass, men byen har lengre historie enn som så. Er du på besøk i Värmland og Säffle har du flere muligheter til å se fortidsminner fra vikingtiden og bronsealderen. De mest kjente er kanskje helleristningen på Ulvudden, samt gravhaugene Kungshögen i Nysäter, et stykke utenfor byen, og Olof Trätäljas Gravhög ved det gamle vanntårnet i Säffle sentrum.

Bor du på First Hotel Royal, vårt eneste hotell i Säffle, har du kort veg til det meste. Og vil du ikke gå på oppdagelsesferd blant fortidsminner finnes det mulighet til både shopping, god bespisning og, på sommeren, herlige båtturer på Vänern. First Hotel ligger en kort spasertur fra Säffle Kanal og ca. fem minutter fra buss- og togstasjonen. Hotellet tilbyr fine konferansemuligheter, en populær restaurant og moderne rom.

Våre hoteller i Säffle

  • Olov Trätäljagatan 2, 66130 Säffle
    Book nå!
    First Hotel Royal er et moderne hotell med klassisk innredning i hjertet av Säffle. Her bor du nær stasjonen, restauranter, SäffleOperan, shopping og vakre spaserturer langs Byelven. Hotellet passer like godt til helgereiser som forretningsreiser, og her finnes det både små og store konferanselokaler, samt en stor spisesal som passer fint til bryllup, forlovelsesmiddager, jubileer og mye mer. I restauranten tilbyr vi spennende møter med lokalbefolkningen og langreiste gjester som alle trives i vårt koselige miljø. For hos First Hotel Royal er alle like hjertelig velkomne. Hotellrommene kan tilby mange TV-kanaler og gratis internett. Noen rom har utsikt over Byelven.

tradeDoubler