Gå til hovedinnhold

Säffle

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Säffle ved Vänern

  • Ved Vänern langs E45 mellom Trollhättan/Vänersborg og Karlstad ligger idylliske Säffle. Under Gustav Vasas tid var dette en viktig handelsplass, men byen har lengre historie enn som så. Er du på besøk i Värmland og Säffle har du flere muligheter til å se fortidsminner fra vikingtiden og bronsealderen. De mest kjente er kanskje helleristningen på Ulvudden, samt gravhaugene Kungshögen i Nysäter, et stykke utenfor byen, og Olof Trätäljas Gravhög ved det gamle vanntårnet i Säffle sentrum.

    Bor du på First Hotel Royal, vårt eneste hotell i Säffle, har du kort veg til det meste. Og vil du ikke gå på oppdagelsesferd blant fortidsminner finnes det mulighet til både shopping, god bespisning og, på sommeren, herlige båtturer på Vänern. First Hotel ligger en kort spasertur fra Säffle Kanal og ca. fem minutter fra buss- og togstasjonen. Hotellet tilbyr fine konferansemuligheter, en populær restaurant og moderne rom.

Våre hoteller i Säffle

  • Olov Trätäljagatan 2, 66130 Säffle
    Bestill rom
    First Hotel Royal er et moderne hotell med klassisk interiør, som ligger i hjertet av Säffle. Her får du kort avstand til togstasjonen, SäffleOperan, shopping og fine turmuligheter langs Byälven. Hotellet passer like bra for deg som reiser i jobben, er på weekendtur eller har lyst til å utforske den rike arven fra vikingtiden og bronsealderen i Säffle og omegn.

    Du bor komfortabelt i et av våre 64 hotellrom, som alle er utstyrt med et stort utvalg av gratis TV-kanaler og gratis WiFi. Noen av...