Gå til hovedinnhold

First Hotel Royal

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

First Hotel Royal

TripAdvisor
Garantert billigst på nett hos oss Pris fra 845 SEK

Moderne hotell sentralt i Säffle

First Hotel Royal er et moderne hotell med klassisk innredning i hjertet av Säffle. Her bor du nær stasjonen, restauranter, SäffleOperan, shopping og vakre spaserturer langs Byelven. Hotellet passer like godt til helgereiser som forretningsreiser, og her finnes det både små og store konferanselokaler, samt en stor spisesal som passer fint til bryllup, forlovelsesmiddager, jubileer og mye mer. I restauranten tilbyr vi spennende møter med lokalbefolkningen og langreiste gjester som alle trives i vårt koselige miljø. For hos First Hotel Royal er alle like hjertelig velkomne. Hotellrommene kan tilby mange TV-kanaler og gratis internett. Noen rom har utsikt over Byelven.

 • 500 m til SäffleOperan

 • 18 km til Billeruds Golfklubb

 • 58 km til Karlstad flyplass

 • 500 m til jernbanestasjonen

Fasiliteter

 • Konferanser og møter

  Vi hjelper deg gjerne med konferanser og andre jobbrelaterte arrangementer samt private fester, bryllup og catering.

  På hotellet finnes det lokaler som passer til alle typer arrangementer, og vi hjelper deg gjerne med alt fra planlegging til et vellykket arrangement.

  Vi har konferanselokaler i ulike størrelser, alle utstyrt med moderne teknologi og komfortable møbler som kan plasseres etter behov.

 • Restaurant og bar

  Restauranten vår er allsidig og har et variert tilbud. Vi serverer en lunsjbuffet alle dager i uka. Mandag til fredag serverer vi også forretningslunsj, og det er også mulig for firmaer å bestille lunsj som de henter.

  Om kvelden skifter vi stil og inviterer alle nysgjerrige til å prøve Black Rock Grill, en matopplevelse som frister flere sanser enn bare smaksløkene. Her serverer vi også våre egne hamburgere og mye annet smått og godt!

 • Treningsrom på hotellet

  Vi er opptatt av helsen din og at du skal føle deg vel. Treningssenteret vårt har lange åpningstider og gunstige medlemspriser.

  Når du bor på hotellet, kan du trene gratis på treningsrommet vårt. Her finner du både tredemølle og elipsemaskin, ulike apparater, vekter og det du trenger til funksjonell trening og en skikkelig treningsøkt.

  Treningsrommet er åpent hele døgnet for hotellets gjester.

tradeDoubler