Gå til hovedinnhold

Informasjonskapsler

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt firsthotels.no bruker informasjonskapsler (cookies). En informasjonskapsel er en liten datafil som sendes fra vårt nettsted og lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler for at nettstedet skal fungere godt og for å kunne gi deg en god brukeropplevelse, samt for å kunne gi deg mer personlig innhold. Når du besøker firsthotels.no, samtykker du i at vi bruker informasjonskapsler.

Forskjellige informasjonskapsler
Vi bruker flere forskjellige typer informasjonskapsler på nettstedet vårt.

Nødvendige informasjonskapsler
Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettsidene skal fungere godt. Uten disse informasjonskapslene, kan vi ikke garantere at du klarer å navigere rundt på nettsidene, lete etter og bestille hotell, endre en bestilling eller logge deg inn på «Min side».

Funksjonalitetskapsler
Disse informasjonskapslene husker valg du foretar på nettstedet vårt, for å øke brukervennligheten.

Ytelseskapsler
Denne typen informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettsidene våre. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre nettstedet vårt, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Disse informasjonskapslene er ikke knyttet til noen av personopplysningene dine.

Reklamekapsler
Denne typen informasjonskapsler benytter vi for å vise deg annonser som kan være aktuelle for deg på andre nettsider du besøker. De er plasser på nettsidene våre av en tredjeparts annonsenettverk, på vegne av oss med vår tillatelse.

Samtykke til bruk av informasjonskapsler
Når du besøker firsthotels.no, samtykker du i at vi bruker informasjonskapsler.

Endre eller blokkere informasjonskapsler
Dersom du ønsker å skru av informasjonskapslene, kan du endre innstillingene i nettleseren din slik at den blokkerer alle eller utvalgte informasjonskapsler. For å finne ut hvordan du gjør dette, kan du lese hjelpesidene i nettleseren din eller besøke www.aboutcookies.org. Hvis du velger å gjøre dette, kan vi ikke garantere at nettstedet vårt vil fungere slik det skal.

Se liste over hvilke informasjonskapsler vi bruker her.