Gå til hovedinnhold

Kalmar

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Kalmar

  • Med en beliggenhet på den svenske østkysten og nærhet til både Öland og Glasriket i Småland, er Kalmar et perfekt reisemål. Her får du både historie, kultur og naturens stillhet og samtidig er det flere fartsfylte aktiviteter innen kort rekkevidde. Med andre ord, det er mange ting å gjøre i Kalmar. Severdigheter som Kalmar slott, Gustav Vasa stenen, Kalmar Domkirka og Kalmar kunstmuseum er populære turistmål som fint kan kombineres med gøy arrangementer som Musikk på Larmtorget, Kalmar Stadfest eller noen av de mange idrettsarrangementene som går av stabelen i byen.

    For dem som kan tenke seg å bo på hotell i Kalmar, kan vi anbefale klassiske First Hotel Witt, som har aner fra 1600-tallet. Hotellet har svært gode konferansemuligheter og flere av rommene har utsikt over havnen og Kalmarsund. First Hotel i Kalmar ligger ved domkirken og Stortorget med nærhet til de fleste severdighetene.

Våre hoteller i Kalmar

  • Södra Långgatan 42, 392 31 Kalmar
    Bestill rom
    First Hotel Witt ligger ved domkirkeplassen i renessanse-Kalmar. Det klassiske hotellet går helt tilbake til det 17. århundre da Kalmar var en av Sveriges viktigste byer. First Hotel Witt ligger utmerket nært butikker og restauranter, bare et par skritt unna havet. Flere av rommene tilbyr en slående utsikt over havnen.