Gå til hovedinnhold

Stockholm

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

Hotell og severdigheter i Stockholm

First Hotels tilbyr flere hoteller i Stockholm. Bo sentralt med nærhet til alle severdigheter i Stockholm som Stockholms slott i Gamla Stan, fornøyelsesparken Gröna Lund, Vasamuseet, Junibacken og Skansen på Djurgården. Ta også en båttur i Stockholms fantastiske skjærgård, kos deg i Södermalms mange butikker eller i varehusene i sentrum. I tillegg bør du utforske de gastronomiske høydepunktene blant Stockholms mange restauranter. Frokost og gratis WiFi inngår alltid på hotellene våre. På den måten kan du lade batteriene og være klar for en begivenhetsrik dag i den kongelige hovedstaden og enkelt holde kontakt med nære og kjære når du kommer tilbake til hotellrommet.

Våre hoteller i Stockholm

 • Standard twin rom
  TripAdvisor
  Kvarnbacksvägen 135, 168 74 Stockholm, Bromma
  First Hotel Brommaplan er et sjarmerende hotell som ligger vest i Stockholm, kun 200 meter fra Brommaplans t-banestasjon og bussholdeplasser. Det tar kun 20 minutter med kollektivtrafikk inn til Stockholm sentrum. I tillegg stopper flybussene til Bromma og Arlanda i området. I nærheten av hotellet finnes multiarenan Friends Arena samt travbanan Solvalla og Drottningholms Golfklubb. Den populære restauranten Sorbon ligger vegg-i-vegg med hotellet, og i lobbyen serverer vi gratis kaffe og te hele døgnet. På hotellet finnes det også en stor og deilig takterrasse som er perfekt til lune sommerkvelder og solrike vår- og høstdager.
 • rom
  TripAdvisor
  Birger Jarlsgatan 24, 114 34 Stockholm
  First Hotel Drottning Kristina ligger på Stureplan midt i Stockholm sentrum. Det er bare to minutters gang til det populære Sturebadet, Sturegallerian og Kungsgatan med shopping, restauranter og alt annet Östermalm og Stockholm sentrum har å by på. Hotellet har 101 stilige og elegante rom. Det ligger i en bygning fra 1800-tallet, mens restauranten vår, Hotell Drottning Kristinas Matsal, ligger vegg-i-vegg. Alle rom er innredet i gustaviansk stil eller har moderne interiør. De har flatskjerm-TV, gratis WiFi og utsikt mot den indre gården eller Birger Jarlsgatan. Frokost er inkludert i prisen når du bor på First Drottning Kristina, og den serveres i restauranten.
 • fasade
  TripAdvisor
  Sankt Eriksgatan 20, 112 39 Stockholm
  First Hotel Fridhemsplan er et nyrenovert og gunstig hotell sentralt i Stockholm. Hotellet ligger på Kungsholmen 10 minutter fra Stockholms Centralstation og en kort spasertur til vakre Norr Mälarstrand. Alle rom og suiter er moderne innredet med kvalitetssenger fra Jensen og LED-TV. De nye badene er romslige, delikate og lekre med fliser og marmor. Hotellet ligger bare to stasjoner fra T-Centralen og med ett minutts gangavstand til flybusser, T-bane og bybusser.
 • resepsjon
  TripAdvisor
  Västra Järnvägsgatan 17, 111 64 Stockholm
  First Hotel Kungsbron ligger sentralt i Stockholm ved Stockholm sentralstasjon og Cityterminalen. Hotellet tilbyr komfortable og moderne rom med fokus på kvalitet sentralt i Stockholm. Alle rom og suiter er preget av skandinavisk design med eksklusive tremøbler fra gotlandske G.A.D. Det samme gjelder lobbyen. Rommene har også kvalitetssenger fra Jensen, energieffektiv LED-TV og gratis WiFi. First Hotel Kungsbron ligger i Kungsbronhuset, et kort steinkast fra Arlanda Express, Cityterminalen og T-Centralen. Frukostbuffet inngår i priset for overnattende gjester.
 • deluxe dobbeltrom
  TripAdvisor
  S:t Eriksgatan 119, 113 43
  First Hotel Norrtull ligger i sentralt i Stockholm, vakkert beliggende i Vasastan på S:t Eriksgatan og nær Sveavägens puls. Hotellet ligger like ved den nye Hagastaden og nye Karolinska universitetssykehus. Flybussene fra Arlanda flyplass samt lokalbusser stanser bokstavelig talt rett utenfor inngangen, og togstasjon og T-bane ligger bare et par kvartaler unna. På First Hotel Norrtull tilbyr vi 125 lyse og moderne rom, en attraktiv lobbybar for forretningsmøter, restaurant samt en stor konferanse- og festetasje for opptil 400 personer. Som hotellgjest har du fri tilgang til trådløst internet - WiFi. Fra 1. november 2017 er vi et kontantfritt hotell.
 • fasade
  TripAdvisor
  Skeppsbron 12, 111 30 Stockholm
  First Hotel Reisen er et førsteklasses hotell sentralt i Stockholm. Hotellet ligger ved vannet i Gamla stan, nær Det kongelige slottet og bare en fem minutters spasertur fra Stockholms beste shoppingområde. First Hotel Reisen er berømt for sitt høye servicenivå og den fine kombinasjonen av klassisk innredning og moderne design. Hotellet har 144 sjarmerende rom og suiter, flere med vakker utsikt over Stockholm Ström og Skeppsholmen. Vi tilbyr også sentrale parkeringsmuligheter i Stockholm i et nærliggende P-hus, med henting og levering av bilen ved hotellet.
 • Standard dobbeltrom
  TripAdvisor
  Bangatan 21, 171 63 Stockholm, Solna
  First Hotel Solna er et nytt hotell i Solna, bare 9 minutter med tunnelbane fra Stockholm City. Hotellet åpnet dørene i 2015 og har 75 moderne og lekre rom med flatskjerm-TV. I nærheten finner du hyggelige restauranter og bra shopping, arrangementsanlegget Friends Arena, natursskjønne Hagaparken og Karolinska Institutet. Hotellet tilbyr parkering i egen garasje til en rimelig pris, tilgang til treningsstudio i nærheten og gratis WiFi.

Attraksjoner i Stockholm

tradeDoubler