Gå til hovedinnhold

Stockholm

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og severdigheter i Stockholm

 • First Hotels tilbyr fem hoteller i Stockholm. Besøk severdigheter i Stockholm som Stockholms slott i Gamla Stan, fornøyelsesparken Gröna Lund, Vasamuseet, Junibacken og Skansen på Djurgården. Ta også en båttur i Stockholms fantastiske skjærgård, kos deg i Södermalms mange butikker eller i varehusene i sentrum. I tillegg bør du utforske de gastronomiske høydepunktene blant Stockholms mange restauranter. Frokost og gratis WiFi inngår alltid på hotellene våre. På den måten kan du lade batteriene og være klar for en begivenhetsrik dag i den kongelige hovedstaden og enkelt holde kontakt med nære og kjære når du kommer tilbake til hotellrommet.

Våre hoteller i Stockholm

 • Karlsbodavägen 45, 168 67 Bromma/Stockholm
  Bestill rom
  Brommavik Hotel – First Partner Collection ligger i et rolig område i Bromma i utkanten av Stockholm, i nærheten av Bromma lufthavn, Solvalla, Friends Arena og Sundbyberg sentrum. Hotellet har 76 eksklusive rom smakfullt innredet i gustaviansk stil, med håndskårede tremøbler og komfortable senger med sengetøy i eksklusiv bomull.

  Hotellet er en verneverdig bygning fra århundreskiftet med nøye renovert interiør og har alle de moderne bekvemmelighetene et førsteklasses hotell skal ha. Rett ved...
 • First Hotel Brommaplan
  Kvarnbacksvägen 135, 168 74 Stockholm, Bromma
  Bestill rom
  Moderne og lekre rom i nærheten av Friends Arena, Solvalla og Drottningholms Golfklubb. 20 minutter med t-bane fra Stockholm C.
 • Resepsjon
  Bangatan 21, 171 63 Stockholm, Solna
  Bestill rom
  First Hotel Solna har helt siden åpningen i 2015 vært et populært valg for både forretningsreisende og turister. Hotellet ligger en rask spasertur fra Solna sentrum, der T-banen tar deg til Stockholm C på bare ni minutter.

  Både sports- og musikkentusiaster og shoppingelskere har sine interesser innen rekkevidde fra hotellet. Friends Arena og Mall of Scandinavia nås enklest med bil eller med buss fra Solna C. Hvis du ønsker å slappe av etter en hektisk dag i Stockholm, anbefaler vi Hagaparken...
 • Studio C leilighet studiohotellet Kista. Bilde.
  Skalholtsgatan 2, 16440 Kista
  Bestill rom
  The Studio Hotel – First Partner Collection ligger sentralt i Kista, Stockholms IT- og telekommunikasjonssentrum og i nærheten av kollektivtrafikk og frodig natur. Hotellet er komfortabelt, rolig og miljøvennlig. Det passer perfekt for deg som skal jobbe en periode i området, eller for familier som vil oppdage Stockholm på en koselig, enkel og rimelig måte.

  Her finner du 160 moderne rom i skandinavisk design. 123 av disse har eget kjøkken beregnet for langtidsopphold. I åttende etasje er det...
 • Lobbyen. Bilde.
  Drottninggatan 71a, 111 36 Stockholm
  Bestill rom
  Queen’s Hotel - First Partner Collection er et flott boutiquehotell midt i Stockholm sentrum. Med fantastisk beliggenhet i gågaten Drottninggatan, og her er du nær alle Stockholms severdigheter og attraksjoner. Det vakre Centralbadet svømmebasseng ligger bare et steinkast fra hotellet, og selve Drottninggatan, som strekker seg fra parkområdet Observatorielunden via Gamla Stan til Södermalm, byr så klart på shopping, restauranter, barer mm.

  Hotellet, som tilbyr en blanding av klassisk...

Attraksjoner i Stockholm