Gå til hovedinnhold

Stockholm

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og severdigheter i Stockholm

First Hotels tilbyr flere hoteller i Stockholm. Bo sentralt med nærhet til alle severdigheter i Stockholm som Stockholms slott i Gamla Stan, fornøyelsesparken Gröna Lund, Vasamuseet, Junibacken og Skansen på Djurgården. Ta også en båttur i Stockholms fantastiske skjærgård, kos deg i Södermalms mange butikker eller i varehusene i sentrum. I tillegg bør du utforske de gastronomiske høydepunktene blant Stockholms mange restauranter. Frokost og gratis WiFi inngår alltid på hotellene våre. På den måten kan du lade batteriene og være klar for en begivenhetsrik dag i den kongelige hovedstaden og enkelt holde kontakt med nære og kjære når du kommer tilbake til hotellrommet.

Våre hoteller i Stockholm

 • Kvarnbacksvägen 135, 168 74 Stockholm, Bromma
  Book nå!
  Moderne og lekre rom i nærheten av Friends Arena, Solvalla og Drottningholms Golfklubb. 20 minutter med t-bane fra Stockholm C.
 • fasade
  Sankt Eriksgatan 20, 112 39 Stockholm
  Book nå!
  First Hotel Fridhemsplan er et nyrenovert og gunstig hotell sentralt i Stockholm. Hotellet ligger på Kungsholmen 10 minutter fra Stockholms Centralstation og en kort spasertur til vakre Norr Mälarstrand. Alle rom og suiter er moderne innredet med kvalitetssenger fra Jensen og LED-TV. De nye badene er romslige, delikate og lekre med fliser og marmor. Hotellet ligger bare to stasjoner fra T-Centralen og med ett minutts gangavstand til flybusser, T-bane og bybusser.
 • resepsjon
  Västra Järnvägsgatan 17, 111 64 Stockholm
  Book nå!
  First Hotel Kungsbron ligger sentralt i Stockholm ved Stockholm sentralstasjon og Cityterminalen. Hotellet tilbyr komfortable og moderne rom med fokus på kvalitet sentralt i Stockholm. Alle rom og suiter er preget av skandinavisk design med eksklusive tremøbler fra gotlandske G.A.D. Det samme gjelder lobbyen. Rommene har også kvalitetssenger fra Jensen, energieffektiv LED-TV og gratis WiFi. First Hotel Kungsbron ligger i Kungsbronhuset, et kort steinkast fra Arlanda Express, Cityterminalen og T-Centralen. Frukostbuffet inngår i priset for overnattende gjester.
 • rom
  Lindövägen1, 18692 Vallentuna
  Book nå!
  First Hotel Lindö Park ligger ved GolfStar Lindö i Vallentuna. Her på First Hotel Lindö Park er du nærmeste nabo med naturen. Alle våre rom har romslige balkonger eller altaner med utsikt over våre tre golfbaner, som under vintersesongen forvandles til fredelige snølandskap. Vi ligger nære både Arlanda flyplass og Stockholm sentrum, dit det er lett å dra med bil eller taxi.
 • fasade
  Sankt Eriksgatan 119, 113 43 Stockholm
  Book nå!
  First Hotel Norrtull ligger i sentralt i Stockholm, vakkert beliggende i Vasastan på S:t Eriksgatan og nær Sveavägens puls. Hotellet ligger like ved den nye Hagastaden og nye Karolinska universitetssykehus. Flybussene fra Arlanda flyplass samt lokalbusser stanser bokstavelig talt rett utenfor inngangen, og togstasjon og T-bane ligger bare et par kvartaler unna. På First Hotel Norrtull tilbyr vi 125 lyse og moderne rom, en attraktiv lobbybar for forretningsmøter, restaurant samt en stor konferanse- og festetasje for opptil 400 personer. Som hotellgjest har du fri tilgang til trådløst internet - WiFi. Fra 1. november 2017 er vi et kontantfritt hotell.
 • superior-rom
  Skeppsbron 12, 111 30 Stockholm
  Book nå!
  First Hotel Reisen er et førsteklasses hotell sentralt i Stockholm. Hotellet ligger ved vannet i Gamla stan, nær Det kongelige slottet og bare en fem minutters spasertur fra Stockholms beste shoppingområde. First Hotel Reisen er berømt for sitt høye servicenivå og den fine kombinasjonen av klassisk innredning og moderne design. Hotellet har 140 sjarmerende rom og suiter, flere med vakker utsikt over Stockholm Ström og Skeppsholmen. Vi tilbyr også sentrale parkeringsmuligheter i Stockholm i et nærliggende P-hus, med henting og levering av bilen ved hotellet.
 • Standard dobbeltrom
  Bangatan 21, 171 63 Stockholm, Solna
  Book nå!
  First Hotel Solna er et nytt hotell i Solna, bare 9 minutter med tunnelbane fra Stockholm City. Hotellet åpnet dørene i 2015 og har 75 moderne og lekre rom med flatskjerm-TV. I nærheten finner du hyggelige restauranter og bra shopping, arrangementsanlegget Friends Arena, natursskjønne Hagaparken og Karolinska Institutet. Hotellet tilbyr parkering i egen garasje til en rimelig pris, tilgang til treningsstudio i nærheten og gratis WiFi.

Attraksjoner i Stockholm

tradeDoubler