Gå til hovedinnhold

Stockholm

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og severdigheter i Stockholm

First Hotels tilbyr flere hoteller i Stockholm. Bo sentralt med nærhet til alle severdigheter i Stockholm som Stockholms slott i Gamla Stan, fornøyelsesparken Gröna Lund, Vasamuseet, Junibacken og Skansen på Djurgården. Ta også en båttur i Stockholms fantastiske skjærgård, kos deg i Södermalms mange butikker eller i varehusene i sentrum. I tillegg bør du utforske de gastronomiske høydepunktene blant Stockholms mange restauranter. Frokost og gratis WiFi inngår alltid på hotellene våre. På den måten kan du lade batteriene og være klar for en begivenhetsrik dag i den kongelige hovedstaden og enkelt holde kontakt med nære og kjære når du kommer tilbake til hotellrommet.

Våre hoteller i Stockholm

 • Kvarnbacksvägen 135, 168 74 Stockholm, Bromma
  Book nå!
  Moderne og lekre rom i nærheten av Friends Arena, Solvalla og Drottningholms Golfklubb. 20 minutter med t-bane fra Stockholm C.
 • fasade
  Sankt Eriksgatan 20, 112 39 Stockholm
  Book nå!
  First Hotel Fridhemsplan er et nyrenovert og gunstig hotell sentralt i Stockholm. Hotellet ligger på Kungsholmen 10 minutter fra Stockholms Centralstation og en kort spasertur til vakre Norr Mälarstrand. Alle rom og suiter er moderne innredet med kvalitetssenger fra Jensen og LED-TV. De nye badene er romslige, delikate og lekre med fliser og marmor. Hotellet ligger bare to stasjoner fra T-Centralen og med ett minutts gangavstand til flybusser, T-bane og bybusser.
 • resepsjon
  Västra Järnvägsgatan 17, 111 64 Stockholm
  Book nå!
  First Hotel Kungsbron i Stockholm sentrum ligger bare to minutter fra Stockholm sentralstasjon. Hotellet tilbyr komfortabel og moderne overnatting av høy kvalitet i Stockholm sentrum. Alle rom, suiter og lobbyen er utstyrt med eksklusive, skandinaviske tremøbler. Rommene har også Jensen-senger av høy kvalitet, energibesparende LED-TV-er og gratis Wi-Fi. First Hotel Kungsbron ligger et steinkast unna Arlanda Express, flybusser og Stockholm sentralstasjon. Frokost er inkludert i romprisen.
 • rom
  Lindövägen1, 18692 Vallentuna
  Book nå!
  First Hotel Lindö Park ligger vakkert til på landsbygda, bare 25 minutter fra Stockholm og Arlanda lufthavn. Hotellet, som tilbyr personlig service og en avslappet atmosfære, ligger ved Golfstar Lindö Golf Club, med to golfbaner rett ved siden av hotellet. Alle rommene har en romslig balkong eller terrasse med utsikt over golfbanene, som blir til vakre snøskulpturer om vinteren. Hotellet ligger i nærheten av Arlanda lufthavn og Stockholm sentrum, som er lett tilgjengelig med bil eller drosje.
 • fasade
  Sankt Eriksgatan 119, 113 43 Stockholm
  Book nå!
  First Hotel Norrtull ligger i Stockholm sentrum, i hjertet av distriktet Vasastaden og med direkte tilgang til nordgående motorvei. Den fredede bygningen hotellet ligger i, har 125 lyse og moderne rom, en restaurant med levende musikk og konferanse- og bankettsal som rommer opptil 400 personer. Flyplassbusser og lokale busser stopper rett utenfor hotellinngangen, og lokaltogene og t-banen ligger bare et par kvartaler unna. Hagaparken, en av Stockholms største parker, med tilgang til Brunnsviken der du kan svømme eller leie en kajakk, og Rörstrandsgatan, det perfekte stedet for god mat og drikke og for å utforske sjarmerende butikker, ligger like rundt hjørnet.
 • superior-rom
  Skeppsbron 12, 111 30 Stockholm
  Book nå!
  First Hotel Reisen er et førsteklasses hotell som ligger sentralt i Stockholm. Hotellet, som ligger i nærheten av Stockholms ström i Gamla stan og slottet, bærer sin historie med stolthet. Sporene fra 1600-tallet lever videre, samtidig som hotellet har blitt skånsomt renovert og modernisert.

  Du bor fantastisk i et av våre 140 rom og suiter, enten med utsikt over vannet og Skeppsholmen eller Gamla stan. Djurgårdsferjene, Kungsträdgården og shoppingområdet ved Stureplan og Biblioteksgatan ligger ti minutter unna til fots. Felles badstue med basseng, et lite treningsrom og en god frokost er inkludert når du bor hos oss. Hvis du kommer med bil, kan vi ta oss av parkering og fremkjøring, hvis du ønsker det.
 • Standard dobbeltrom
  Bangatan 21, 171 63 Stockholm, Solna
  Book nå!
  First Hotel Solna er et nytt hotell i Solna, bare 9 minutter med tunnelbane fra Stockholm City. Hotellet åpnet dørene i 2015 og har 75 moderne og lekre rom med flatskjerm-TV. I nærheten finner du hyggelige restauranter og bra shopping, arrangementsanlegget Friends Arena, natursskjønne Hagaparken og Karolinska Institutet. Hotellet tilbyr parkering i egen garasje til en rimelig pris, tilgang til treningsstudio i nærheten og gratis WiFi.

Attraksjoner i Stockholm

tradeDoubler