Gå til hovedinnhold

Norrköping

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Norrköping sentrum

 • Skal du besøke Kolmården Djurpark med familien og leter etter hotell i Norrköping med Kolmårdenpakke, passer First Hotel i Norrköping perfekt. First Hotel Central tilbyr flere Kolmårdenpakker og har familievennlige flersengsrom. Hotellet ligger i sentrum i bydelen Gamla Staden, ca. 10 minutters gange fra Norrköping Centralstation.

  Fra First Hotel Central er det kort vei til spennende severdigheter og attraksjoner som Industrilandskapet, Visualiseringscentrum C, Norrköpings Konstmuseum og Arbetets Museum. Og skal du på konsert eller konferanse når du enkelt Louis De Geers Konsert & Kongress med en rask spasertur.

  Bor du på vårt hotell i Norrköping har du gratis tilgang til velvære og badstu. Utmerket som herlig avslapning etter en dag med shopping i byen, eller som oppvarmning til kvelden med restaurant, underholdning og barrunde. På hotellet finnes til og med jacuzzi på takterrassen med utsikt over city og Motala Ström.

Våre hoteller i Norrköping

 • Nya Rådstugugatan 16, 60 242 Norrköping
  Bestill rom
  First Hotel Central ligger i hjertet av Norrköping. Her kan du nyte en varm og gjestfri atmosfære. Hotellet har 77 moderne og komfortable rom, inkludert seks suiter, samt en restaurant og konferansefasiliteter. Vårt velværeavdelingen har en badstue og en takterrasse med fantastisk utsikt over byens horisont.

  Resepsjonen er åpen hver dag frem til kl. 01.00. Vennligst informer oss på forhånd dersom du vil ankomme senere.