Gå til hovedinnhold

Falun

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og severdigheter i Falun

  • First Hotel har et hotell i Falun, First Hotel Grand. Hotellet ligger sentralt til, har gode konferansemuligheter og parkering. Dersom du kommer til Flun med tog eller buss, tar det ca. fem minutter å gå fra sentralstasjonen til hotellet.

    Det finnes en rekke severdigheter i Falun og mange interessante ting å gjøre. Her finner du Världsarvet Falun og Falu Gruva som en gang i tiden var verdens største gruve. Den har også blitt kåret som en av verdens best bevarte kobbergruver. Bli med på en guidet visning 67 meter under jorden, der du får høre om gruvens 1300-årige historie. I Sundborn som ligger rett utenfor byen, kan du besøke et av Faluns mest populære turistmål, nemlig Carl Larsson-gården, der kunstneren Carl Larsson bodde sammen med konen Karin. En annen kjent person som har tilknytning til Falun, er Selma Lagerlöf. Forfatterens arbeidsrom er bevart på Dalarna museum. Museet har også en stor samling av folkekunst, tekstiler og nasjonaldrakter. Er du sportsinteressert, kan du dra til Lugnets Vasaloppcenter, der du finner et skimuseum og skiløyper. Lugnet har god tilkomst fra byen. Du kan også dra til skianleggene Romme Alpin og Bjurås Skicenter, som ligger en halvtimes kjøretur fra Falun sentrum. Bor du på First Hotel i Falun har du nærhet til det meste.

Våre hoteller i Falun

  • Trotzgatan 9-11, 791 71 Falun
    Bestill rom
    First Hotel Grand ligger i hjertet av Falun med gåavstand til butikker, restauranter og barer. Sentralstasjonen ligger kun en fem minutters gåtur unna. Alle rom er renovret i 2015 med design inspirert av Faluns kulturarv. Føl deg hjemme i våre flotte rom i varme farger tatt direkte fra hotellets historiske festlokale. Alle rom har kvalitetssenger fra Jensen. Du finner også gode konferensemuligheter. Start dagen med vår store frokostbuffet, hvor du finner et bredt utvalg og hjemmebakt brød. Det...