Gå til hovedinnhold

Falun

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

Hotell og severdigheter i Falun

First Hotel har et hotell i Falun, First Hotel Grand. Hotellet ligger sentralt til, har gode konferansemuligheter, restaurant og parkering. Dersom du kommer til Flun med tog eller buss, tar det ca. fem minutter å gå fra sentralstasjonen til hotellet.

Det finnes en rekke severdigheter i Falun og mange interessante ting å gjøre. Her finner du Världsarvet Falun og Falu Gruva som en gang i tiden var verdens største gruve. Den har også blitt kåret som en av verdens best bevarte kobbergruver. Bli med på en guidet visning 67 meter under jorden, der du får høre om gruvens 1300-årige historie. I Sundborn som ligger rett utenfor byen, kan du besøke et av Faluns mest populære turistmål, nemlig Carl Larsson-gården, der kunstneren Carl Larsson bodde sammen med konen Karin. En annen kjent person som har tilknytning til Falun, er Selma Lagerlöf. Forfatterens arbeidsrom er bevart på Dalarna museum. Museet har også en stor samling av folkekunst, tekstiler og nasjonaldrakter. Er du sportsinteressert, kan du dra til Lugnets Vasaloppcenter, der du finner et skimuseum og skiløyper. Lugnet har god tilkomst fra byen. Du kan også dra til skianleggene Romme Alpin og Bjurås Skicenter, som ligger en halvtimes kjøretur fra Falun sentrum. Bor du på First Hotel i Falun har du nærhet til det meste.

Våre hoteller i Falun

  • Suite
    TripAdvisor
    Trotzgatan 9-11, 791 71 Falun
    First Hotel Grand ligger i sentrum av Falun, kun 5 minutters gange fra sentralbanestasjonen. Alle rom ble renovert i 2015 med en design inspirert av Faluns kulturarv. Veggene er malt i vakre og varme farger hentet fra hotellets historiske festsal. Alle rom har kvalitetssenger fra Jensen. På hotellet finnes det også gode konferansemuligheter samt restaurant og bar. Om morgenen serveres det en stor frokostbuffet med et stort utvalg og hjemmebakt brød. Gratis WiFi på hele hotellet. Parkering ute eller i garasje.
tradeDoubler