Gå til hovedinnhold

Frederikshavn

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Frederikshavn - bo sentralt og opplev nordlige Danmark

 • Frederikshavn i Nord-Jylland i nordlige Danmark byr på spennende muligheter året rundt. Her kan du for eksempel besøke Danmarks eneste palmestrand og nyte et pulserende byliv med shopping og koselige spisesteder. Byen har også et rikt kulturliv med mange museer, gallerier, kirker og historiske bygninger. I tillegg til Palmestranden er Bangsbo Fort Bunkermuseum og den botaniske hagen populære attraksjoner. Frederikshavn er også et flott utgangspunkt for de som ønsker å utforske mer av nordlige Danmark. Innen en times kjøretur kan du nå steder som Aalborg Zoo, Fårup Sommerland og den vakre byen Skagen.

  Bo på Hotel Frederikshavn - First Partner i sentrale Frederikshavn, og du vil være nær både fergen til Læsø og ferge-terminalen for Stena Line og DFDS. Hotellet tilbyr enkelt-, dobbelt- og familierom, og tilbyr gratis parkering etter tilgjengelighet for sine gjester.

Våre hoteller i Frederikshavn

 • Kjøkken Penthouse. Bilde.
  Tordenskjoldsgade 15b , 9900 Frederikshavn
  Bestill rom
  Hotel Frederikshavn – First Partner ligger sentralt i Frederikshavn, kun få minutters gange fra sjøen og havnen. Læsø-fergen og fergeterminalen for Stena Line og DFDS ligger en 10-minutters spasertur unna. Hotellet tilbyr 55 nyoppussede og hyggelige rom samt parkering for gjestene.

  Frederikshavn tilbyr spennende opplevelser hele året. Du kan f.eks. besøk Danmarks eneste palmestrand, eller utforske noen av de mange koselige spisestedene og butikkene. Byen har også et rikt kulturliv med mange...