Gå til hovedinnhold

Lofoten

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Lofoten | Aktiviteter i Nord-Norge

  • Vi tilbyr et hotell i Lofoten, Skårungen – First Partner Collection. Dette destinasjonshotellet, som har både hotellrom, hytter og glamping, ligger ved kysten og tilbyr et spa ved vannkanten med fantastisk utsikt over fjorden og fjellet Vågakallen. Det er bare tre kilometer til kystbyen Kabelvåg, og Lofotens største by, Svolvær, ligger bare 10 minutter unna med bil fra hotellet.

    Lofoten er et perfekt utgangspunkt for friluftsaktiviteter i Nord-Norge. Kanskje frister det å se nordlyset på en nordlysfotosafari, padle kajakk i magisk vinterlys eller oppleve naturens underverk på en havørnsafari med RIB-båt i Trollfjorden? Eller er du klar til å utvide ditt kulinariske repertoar ved å prøve den nordnorske spesialiteten klippfisk? Besøk hotellets restaurant eller en av de andre sjømatrestaurantene i området mens du er her. Velkommen til å oppleve Lofoten og vakre Nord-Norge.

Våre hoteller i Lofoten

  • Ørsvågveien 40, 8310 Kabelvåg
    Bestill rom
    Skårungen - First Partner Collection i Lofoten, ligger vakkert til rett ved kysten, bare tre kilometer unna den vakre kystbyen Kabelvåg. Lofotens største by, Svolvær ligger 10 minutter unna med bil. På Skårungen finner du både hotell, hytter, rorbuer og glamping. I hotellbygningen er det en hyggelig restaurant som serverer lokal mat. Stedet tilbyr Lofotens beste Spa som ligger ute på bryggekanten med fantastisk utsikt over fjorden og fjellet Vågakallen. Skårungen er det perfekte utgangspunkt...