Gå til hovedinnhold

Örebro

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Örebro

 • Leter du etter hotell i Örebro? Da passer City Center Hotel Örebro - First Partner Collection, godt. Hotellet ligger nær Örebro sentralstasjon, og det er gangavstand til populære attraksjoner og severdigheter som Örebro Slott, Wadköping friluftsmuseum (som har lånt navnet sitt fra forfatteren Hjalmar Bergmans fiktive by), utsikt- og vanntårnet Svampen, samt eventyrsbadet Lost City som har noen av Sveriges lengste vannsklier. Perfekt for familieeventyr med andre ord. For de som skal på konferanse, kongress eller konsert, ligger Conventum innen rekkevidde med et par raske skritt.

  Pass også på å besøke den naturskjønne Stadsparken mens du er her, la deg fortrylle av den stille ferden til Svartån gjennom sentrum eller ta en tur med en av båtene på vakre Hjälmaren når du bor på hotell i Örebro.

Våre hoteller i Örebro

 • Fin resepsjon. Bilde.
  Järnvägsgatan 22, 70362 Örebro
  Bestill rom
  City Central Hotel Örebro - First Partner Collection ligger praktisk til i Örebro, to minutter fra universitetssykehuset og fem minutters gange fra Örebro sentralstasjon. Hotellet har 65 moderne rom med nyrenovert bad med dusj, TV og gratis Wi-Fi.

  Fra hotellet kan du gå til Örebro slott, og for de som ønsker panoramautsikt over byen, er et besøk til vanntårnet Svampen et must. For familier som besøker Sverige anbefaler vi Lost City eventyrvannpark, som har noen av Sveriges lengste vannsklier....