Gå til hovedinnhold

Örebro

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Örebro

 • Leter du etter hotell i Örebro? Da passer våre hoteller, First Hotel Örebro og City Center Hotel Örebro First Partner Collection, godt. Begge hotellene ligger nær Örebro sentralstasjon, og det er gangavstand til populære attraksjoner og severdigheter som Örebro Slott, Wadköping friluftsmuseum (som har lånt navnet sitt fra forfatteren Hjalmar Bergmans fiktive by), utsikt- og vanntårnet Svampen, samt eventyrsbadet Lost City som har noen av Sveriges lengste vannsklier. Perfekt for familieeventyr med andre ord. For de som skal på konferanse, kongress eller konsert, ligger Conventum innen rekkevidde med et par raske skritt.

  Pass også på å besøke den naturskjønne Stadsparken mens du er her, la deg fortrylle av den stille ferden til Svartån gjennom sentrum eller ta en tur med en av båtene på vakre Hjälmaren når du bor på et av våre hoteller i Örebro.

Våre hoteller i Örebro

 • Frokostrom. Bilde.
  Järnvägsgatan 22, 70362 Örebro
  Book nå!
  City Central Hotel Örebro - First Partner Collection ligger praktisk til i Örebro, to minutter fra universitetssykehuset og fem minutters gange fra Örebro sentralstasjon. Hotellet har 65 moderne rom med nyrenovert bad med dusj, TV og gratis Wi-Fi.

  Fra hotellet kan du gå til Örebro slott, og for de som ønsker panoramautsikt over byen, er et besøk til vanntårnet Svampen et must. For familier som besøker Sverige anbefaler vi Lost City eventyrvannpark, som har noen av Sveriges lengste vannsklier....
 • First Hotel Örebro
  Storgatan 24, 703 61 Örebro
  Book nå!
  First Hotel Örebro ligger sentralt, men likevel i et rolig strøk i Örebro, i nærheten av togstasjonen. Enten du er i byen som turist eller på forretningsreise, får du en god natts søvn i et av våre 71 unikt designede rom. Hvis du foretrekker en av suitene våre, kan du skjemme deg bort med privat badstue og boblebad. I vår koselige lobbybar tilbyr vi drinker og enklere matretter, inkludert vår populære hjemmelagde lasagne.

  Fra hotellet er det kort vei til populære severdigheter som Örebro...