Gå til hovedinnhold

Örebro

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Hotell i Örebro

Leter du etter hotell nære Örebro Centralstation eller hotell med Jacuzzi på rommet kan First Hotel Örebro være nøyaktig det du leter etter. Vårt hotell i Örebro ligger i kort avstand fra sentrum og har suiter med Jacuzzi og badstu. Fra hotellet er det gangavstand til Örebro Slott, og skal man på konferanse, kongress eller konsert så ligger Conventum innenfor rekkevidde for et par raskt ben.

Populære severdigheter og attraksjoner i Örebro er Wadköping – friluftsmuseet som har fått låne navnet fra lokalhelten og forfatteren Hjalmar Bergmans fiktive by, det mektige vanntårnet Svampen og eventyrbadet Lost City med noen av Sveriges lengste vannsklier. Perfekt for familieeventyr.

Pass også på å besøke naturskjønne Stadsparken, la deg trollbinde av Svartåns stille fremfart gjennom sentrum eller ta en tur med en av båtene på vakre Hjälmaren når du bor på First Hotel i Örebro.

Våre hoteller i Örebro

 • Suite
  TripAdvisor
  Storgatan 24, 703 61 Örebro
  Book nå!
  First Hotel Örebro ligger sentralt i Ørebro, kun en kort gåtur fra både togstasjonen og slottet. Alle våre 71 rom er unikt innredet og designet i klassisk og moderne stil. Våre to suiter har deres egen private badstu og boblebad. First Hotel Örebro er miljøsertifisert av Svensk Miljöbas. I resepsjonen selger vi parkeringsbilletter med rabatt til parkeringsgarasjen som ligger like ved siden av hotellet. Du finner også kommunale parkeringsplasser rett ved hotellet.

  I vår hyggelige lobbybar tilbyr vi enkle matretter, blant annet hjemmelavet lasagne. I baren får du kjøpt øl, vin og mineralvann. Kaffe og te er gratis for alle våre gjester. Vi har tre konferense- og møtelokaler for opp til 45 personer. Våre konferenselokaler er moderne og inneholder alt utstyr som en effektiv konferense krever.
  First Hotel Örebro fokuserer på personlig service og er verdsatt av både forretningsreisende og turister, som ønsker et hotell med personlig, hyggelig og avslappet atmosfære.
tradeDoubler