Gå til hovedinnhold

Örebro

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Örebro

Leter du etter hotell nære Örebro Centralstation eller hotell med Jacuzzi på rommet kan First Hotel Örebro være nøyaktig det du leter etter. Vårt hotell i Örebro ligger i kort avstand fra sentrum og har suiter med Jacuzzi og badstu. Fra hotellet er det gangavstand til Örebro Slott, og skal man på konferanse, kongress eller konsert så ligger Conventum innenfor rekkevidde for et par raskt ben.

Populære severdigheter og attraksjoner i Örebro er Wadköping – friluftsmuseet som har fått låne navnet fra lokalhelten og forfatteren Hjalmar Bergmans fiktive by, det mektige vanntårnet Svampen og eventyrbadet Lost City med noen av Sveriges lengste vannsklier. Perfekt for familieeventyr.

Pass også på å besøke naturskjønne Stadsparken, la deg trollbinde av Svartåns stille fremfart gjennom sentrum eller ta en tur med en av båtene på vakre Hjälmaren når du bor på First Hotel i Örebro.

Våre hoteller i Örebro

  • Suite
    Storgatan 24, 703 61 Örebro
    Book nå!
    First Hotel Örebro ligger sentralt, men likevel i et rolig strøk i Örebro, i nærheten av togstasjonen. Enten du er i byen som turist eller på forretningsreise, får du en god natts søvn i et av våre 71 unikt designede rom. Hvis du foretrekker en av suitene våre, kan du skjemme deg bort med privat badstue og boblebad. I vår koselige lobbybar tilbyr vi drinker og enklere matretter, inkludert vår populære hjemmelagde lasagne.

    Fra hotellet er det kort vei til populære severdigheter som Örebro...