Gå til hovedinnhold

Umeå

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Umeå

  • Leter du etter hotell i Umeå nære Centralstationen så ligger First Hotel Dragonen bra til. Vårt hotell i Umeå har 94 moderne rom, konferanse- og møtelokaler og huser den populære restauranten Harriets. Kommer du med fly så ligger Umeå lufthavn bare en 10-minutters biltur fra hotellet.

    Umeå – Norrlands kulturhovedstad – har mye å tilby sine besøkende. Her ligger blant annet favoritter som Guitars – The Musuem, Bildmuseet og Västerbottens museum. Men det finnes mye annet å gjøre enn å gå på museum når man er i Umeå. Norrlandsoperan og festivalen Brännbollsyran lokker musikkinteresserte besøkende, og er man naturelsker så byr Umeåregionen på både skog og skjærgård, og under vinterhalvåret snøfylte skibakker og skispor.

Våre hoteller i Umeå

  • lobby
    Västra Norrlandsgatan 5, 903 27 Umeå
    Bestill rom
    First Hotel Dragonen er et familiedrevet hotell i Umeå sentrum. Vi tilbyr 94 komfortable og moderne rom og suiter, et konferanserom for 40 personer og et kombinert event- og konferanserom på 240 m². Hotellet samarbeider med den berømte restauranten Harriets, som i felles lokaler serverer mat med et klassisk fundament og et øye for lokale og nordlandske tradisjoner.