Gå til hovedinnhold

Umeå

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Hotell i Umeå

Leter du etter hotell i Umeå nære Centralstationen så ligger First Hotel Dragonen bra til. Vårt hotell i Umeå har 94 moderne rom, konferanse- og møtelokaler og huser den populære restauranten Harriets. Kommer du med fly så ligger Umeå lufthavn bare en 10-minutters biltur fra hotellet.

Umeå – Norrlands kulturhovedstad – har mye å tilby sine besøkende. Her ligger blant annet favoritter som Guitars – The Musuem, Bildmuseet og Västerbottens museum. Men det finnes mye annet å gjøre enn å gå på museum når man er i Umeå. Norrlandsoperan og festivalen Brännbollsyran lokker musikkinteresserte besøkende, og er man naturelsker så byr Umeåregionen på både skog og skjærgård, og under vinterhalvåret snøfylte skibakker og skispor.

Våre hoteller i Umeå

 • lobby
  TripAdvisor
  Västra Norrlandsgatan 5, 903 27 Umeå
  Book nå!
  First Hotel Dragonen er et familiedrevet hotell i Umeå sentrum. Vi tilbyr 94 komfortable og moderne rom og suiter, et konferanserom for 40 personer og et kombinert event- og konferanserom på 240m².

  Hotellet samarbeider med den berømte restauranten Harriets, som i felles lokaler serverer mat med et klassisk fundament og et øye for lokale og nordlandske tradisjoner.

  Vi anbefaler på det varmeste et besøk til vårt fine velværeområde med badstue og isbøtte etter en dag med møter, konferanser eller andre opplevelser i Umeå og omgivelsene rundt.

  Innen gangavstand finner du Umeå sitt shoppingområde, restauranter, Umeå Folkets Hus, Norrlandsoperaen og Umeälvens vakre strandpromenade.

  First Hotel Dragonen ligger 5 minutters spasertur fra sentralstasjonen og en 10 minutters kjøretur fra flyplassen. Gjester som ankommer med bil, kan parkere i P-huset på samme eiendom som hotellet. Parkeringsbilletter kan kjøpes i resepsjonen til en rimelig pris.

  Vi ønsker deg hjertelig velkommen!
  Erica og Linus og ansatte
tradeDoubler