Gå til hovedinnhold

Kvinesdal

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Kvinesdal

 • Opplev den fantastiske naturen og de betagende landskapene når du bor på Utsikten Hotell Kvinesdal – First Partner Collection. Vårt hotell i Kvinesdal tilbyr 85 velutstyrte rom, en restaurant som serverer deilig mat, gratis parkering og en dedikert helikopterlandingsplass. Hotellet har også moderne møterom som rommer opptil 130 deltakere, og som gir panoramautsikt som vil etterlate deg i ærefrykt.

  I nærheten finner du også KVINAbade-vannparken, som har et utvalg av innendørs og utendørs boblebad, spennende vannsklier og mye mer. I tillegg gir området utrolige muligheter for fjellturer, klatring, golf på en av Norges fineste golfbaner, og spennende eventyr med vill laksefiske.

Våre hoteller i Kvinesdal

 • Kvinesdal Utsikten
  Utsikten 1, 4480 Kvinesdal
  Bestill rom
  Utsikten Hotell Kvinesdal - First Partner Collection er et moderne konferansehotell med en naturskjønn beliggenhet mellom Stavanger og Kristiansand. Omgivelsene tilbyr fantastiske naturopplevelser samt en av Norges vakreste golfbaner. I nærheten finner du også KVINAbadet vannpark med innendørs og utendørs boblebad, vannsklier og mye mer. Området tilbyr også fantastiske muligheter for fjellvandring og klatring, golf og villaksfiske.

  Hotellet tilbyr 85 rom, gratis parkering og sin egen...