Gå til hovedinnhold

Kristianstad

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Kristianstad i nærheten av Naturum Vattenriket

  • Noen har kalt Kristianstad for Sveriges mest danske by. I byen, som ble oppført som en festning av den danske kongen Christian IV i år 1614, finnes koselige smågater med bra shopping og trivelige restauranter man kan besøke. First Hotels har ett hotell i Kristianstad, First Hotel Christian IV. Hotellet ligger sentralt ved naturskjønne Tivoliparken i nærheten av Regionmuseet Kristianstad og populære biosfæreområdet Kristianstad Vattenrike med Naturum Vattenriket. Her tilbys både guidede visninger og kafé med lokalprodusert og økologisk mat.

    Tips på andre utfartsmål fra Kristianstad er Åhus, som er en av Sveriges best bevarte middelalderbyer, og Tyskarpsgrottan, der man brøt kalkstein en gang i tiden. I grotten kan man fortsatt oppdage fantastiske underjordiske ganger med magiske søylehaller. Både Åhus og Tyskarspgrottan ligger innenfor en halvtimes kjøretur fra First Hotel i Kristianstad.

Våre hoteller i Kristianstad

  • V Boulevarden 15, 291 31 Kristianstad
    Bestill rom
    First Hotel Christian IV ligger sentralt i Kristianstad, bare 100 meter fra togstasjonen og bussterminalen. I nærheten av hotellet finner du Tivoliparken, biosfæreområdet Kristianstads Vattenrike, butikker og restauranter. I Åhus, som ligger knappe 30 minutter unna, finner du fantastiske strender og vakker natur.

    Bygningen huset opprinnelig en bank, så her vil du garantert få en unik opplevelse. Føl deg som hjemme i et av våre 86 komfortable rom, start dagen med en deilig frokost og gå på...