Gå til hovedinnhold

Kristianstad

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Kristianstad i nærheten av Naturum Vattenriket

Noen har kalt Kristianstad for Sveriges mest danske by. I byen, som ble oppført som en festning av den danske kongen Christian IV i år 1614, finnes koselige smågater med bra shopping og trivelige restauranter man kan besøke. First Hotels har ett hotell i Kristianstad, First Hotel Christian IV. Hotellet ligger sentralt ved naturskjønne Tivoliparken i nærheten av Regionmuseet Kristianstad og populære biosfæreområdet Kristianstad Vattenrike med Naturum Vattenriket. Her tilbys både guidede visninger og kafé med lokalprodusert og økologisk mat.

Tips på andre utfartsmål fra Kristianstad er Åhus, som er en av Sveriges best bevarte middelalderbyer, og Tyskarpsgrottan, der man brøt kalkstein en gang i tiden. I grotten kan man fortsatt oppdage fantastiske underjordiske ganger med magiske søylehaller. Både Åhus og Tyskarspgrottan ligger innenfor en halvtimes kjøretur fra First Hotel i Kristianstad.

Våre hoteller i Kristianstad

  • fasade
    V Boulevarden 15, 291 31 Kristianstad
    Book nå!
    First Hotel Christian IV ligger sentralt i Kristianstad, kun 100 meter fra togstasjonen og bussterminalen. Hotellet har 86 storslåtte og meget komfortable rom og suiter. First Hotel Christian IV har en fortid som bank, og inviterer sine gjester til å bo i romslige rom med individuelt særpreg, samt møte- og konferansefasiliteter for opptil 30 personer. Vi tilbyr også gratis parkering på vår egen parkeringsplass, så lenge det er plasser tilgjengelig.

tradeDoubler