Gå til hovedinnhold

Örnsköldsvik

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell Örnsköldsvik

Leter du etter hotell i Örnsköldsvik sentrum er First Hotel Statt et bra valg. Hotellet ligger ved Stadsträdgården og har kort veg til både Örnsköldsvik Gästhamn, det populære Paradiset opplevelsesbad og Fjällräven Center – MODO Hockeys hjemmebane. Det historierike hotellet, som ble bygget i 1913, har rekreasjonsavdeling med badstu og en mindre konferanse- og møteavdeling for inntil 20 personer.

Örnsköldsvik, eller Ö-vik som byen ofte kalles på folkemunne, er en av få byer i Sverige som fått sitt navn fra en privatperson, nemlig den tidligere landshøvdingen Per Abraham Örnsköld. Byen ligger i verdensarvens Höga Kusten og er et fint utgangspunkt for herlige naturopplevelser i Skuleskogen Nationalpark, en halvtime med bil fra First Hotel i Örnsköldsvik.

Våre hoteller i Örnsköldsvik

  • Lasarettsgatan 2, 891 33 Örnsköldsvik
    Book nå!
    First Hotel Statt i sentrum av Örnsköldsvik utgjør et landemerke i byen. Hotellet er bygget i 1913 og har en av Sveriges mest eksklusive småbåthavner som nærmeste nabo. Det finnes konferanselokale med kapasitet på opptil 20 deltagere på huset, mens større konferanser arrangeres i samarbeide med lokaler i nærheten. Vår rekrasjonssavdeling med badstue er en velgjørende oase etter endt dag med møter, konferanser eller andre aktiviteter i Örnsköldsvik og omegn.

tradeDoubler