Gå til hovedinnhold

Örnsköldsvik

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell Örnsköldsvik

Leter du etter hotell i Örnsköldsvik sentrum er First Hotel Statt et bra valg. Hotellet ligger ved Stadsträdgården og har kort veg til både Örnsköldsvik Gästhamn, det populære Paradiset opplevelsesbad og Fjällräven Center – MODO Hockeys hjemmebane. Det historierike hotellet, som ble bygget i 1913, har rekreasjonsavdeling med badstu og en mindre konferanse- og møteavdeling for inntil 20 personer.

Örnsköldsvik, eller Ö-vik som byen ofte kalles på folkemunne, er en av få byer i Sverige som fått sitt navn fra en privatperson, nemlig den tidligere landshøvdingen Per Abraham Örnsköld. Byen ligger i verdensarvens Höga Kusten og er et fint utgangspunkt for herlige naturopplevelser i Skuleskogen Nationalpark, en halvtime med bil fra First Hotel i Örnsköldsvik.

Våre hoteller i Örnsköldsvik

  • First Hotel Statt Örnsköldsvik
    Lasarettsgatan 2, 891 33 Örnsköldsvik
    Book nå!
    First Hotel Statt ligger i sentrum av Örnsköldsvik. Det er fra 1913 og bærer stolt sin ærverdige historie. Hotellet ligger nært gjestehavnen, et populært landemerke i Örnsköldsvik. Du sover godt i et av våre 115 rom, og med bare 350 m til reisesenteret er det kort avstand til både buss og tog. Hvis du kommer med bil, tilbyr vi gratis parkering med forbehold om ledig plass.

    Vår relax med badstue er en populær oase etter en dag med møter, shopping eller eventyr langs Höga Kusten. Ta heisen opp...