Gå til hovedinnhold

Örnsköldsvik

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell Örnsköldsvik

  • Leter du etter hotell i Örnsköldsvik sentrum er First Hotel Statt et bra valg. Hotellet ligger ved Stadsträdgården og har kort veg til både Örnsköldsvik Gästhamn, det populære Paradiset opplevelsesbad og Fjällräven Center – MODO Hockeys hjemmebane. Det historierike hotellet, som ble bygget i 1913, har rekreasjonsavdeling med badstu og en mindre konferanse- og møteavdeling for inntil 20 personer.

    Örnsköldsvik, eller Ö-vik som byen ofte kalles på folkemunne, er en av få byer i Sverige som fått sitt navn fra en privatperson, nemlig den tidligere landshøvdingen Per Abraham Örnsköld. Byen ligger i verdensarvens Höga Kusten og er et fint utgangspunkt for herlige naturopplevelser i Skuleskogen Nationalpark, en halvtime med bil fra First Hotel i Örnsköldsvik.

Våre hoteller i Örnsköldsvik

  • Lasarettsgatan 2, 891 33 Örnsköldsvik
    Bestill rom
    First Hotel Statt ligger i sentrum av Örnsköldsvik. Det er fra 1913 og bærer stolt sin ærverdige historie. Hotellet ligger nært gjestehavnen, et populært landemerke i Örnsköldsvik. Du sover godt i et av våre 115 rom, og med bare 350 m til reisesenteret er det kort avstand til både buss og tog. Hvis du kommer med bil, tilbyr vi også parkering, med forbehold om tilgjengelighet, i hotellets bakgård.

    Vår relax med badstue er en populær oase etter en dag med møter, shopping eller eventyr langs...