Gå til hovedinnhold

Grenaa

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Grenaa og populære severdigheter

  • First Hotels har et hotell i Grenaa, Kysthotellet - First Partner Collection. Hotellet ligger vakkert til med en av Danmarks vakreste strender som nabo, og naturen med skogen tett på. Kystbyen Grenaa ligger på den østlige kysten av Danmark og har fergeforbindelser til Halmstad i Sverige, noe som gjør det til en naturlig inngangsport for feriegjester som ønsker å oppleve Danmark. Herfra er det kort vei til byer som Aarhus, Randers og Aalborg.

    Men Grenaa byr på mer enn bare en fergehavn. Fra vårt hotell er du nær populære severdigheter og destinasjoner som Djurs Sommerland, Tivoli Friheden, Ree Park Safari, Randers Regnskov og den Skandinaviske Dyrepark. Som gjest på hotellet får du rabatt på inngangsbilletten til flere av disse destinasjonene. Kanskje er Grenaas mest populære turistattraksjon likevel det store akvariet, Kattegat-senteret. Her kan du lære mer om havet, se verdens raskeste pingviner, fascineres av haier, giftige dragefisk og mye mer.

Våre hoteller i Grenaa

  • Kysthotellet oversikt. Bilde.
    Kystvej 26 , DK-8500
    Bestill rom
    Kysthotellet – First Partner Collection ligger naturskjønt til ved en av Danmarks beste strender Grenaa i Djursland. Her er du tett på havet og naturen, og langt fra storbyens larm. Hotellet har 160 komfortable rom, mange med utsikt over Kattegat. I vår hyggelige restaurant kan du nyte hjemmelaget mat tilvirket med lokale og økologiske sesongbetonte råvarer. Hotellet tilbyr flotte konferansefasiliteter, og kan huse alt fra mindre møter, til store konferanser og landsmøter.