Gå til hovedinnhold

Lillehammer

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Lillehammer Sentrum

 • Lillehammer er en nokså liten by i Innlandet, men et svært populært reisemål. Byen byr på det meste og er spesielt godt egnet for deg som er glad i idrett, kultur eller naturopplevelser. First Hotels har et hotell i Lillehammer sentrum rett ved siden av jernbanen, og ligger dermed ikke langt unna gågata og flere attraksjoner.

  I og rundt Lillehammer sentrum, finnes det en rekke aktiviteter og attraksjoner. Vårt hotell i Lillehammer sentrum egner seg godt for det meste, enten du ønsker hotell i forbindelse med familietur til Hunderfossen, Lilleputthammer, museer som Maihaugen eller om du er på forretningsreise eller på ferietur. Vårt hotell i Lillehammer sentrum ligger dessuten godt tilrette for deg som ønsker overnatting i forbindelse med skiferie ettersom kollektiv trafikk er helt i nærheten.

  First Hotel Breiseth tilbyr blant annet overnatting med gratis frokost og parkering, men hotellet ligger kun 100 meter fra jernbanestasjonen og bussterminalen dersom du ønsker å reise kollektivt.

Våre hoteller i Lillehammer

 • Jernbanegaten 1-5, 2609 Lillehammer
  Bestill rom
  First Hotel Breiseth ligger sentralt i Lillehammer, med kort avstand til både jernbanestasjonen og gågaten. Føl deg hjemme i ett av våre 89 sjarmerende rom, nyt den deilige frokostbuffeen, og utforsk de mange eventyrene i Lillehammer-regionen. Slapp av med en kopp kaffe og en god bok ved peisen i salongen eller ute i bakgården.

  Tidlig på 1900-tallet huset hotellet kjente kunstmalere fra Lillehammer. Mange av malerne betalte for oppholdet sitt med sine egne kunstverk, og i dag kan du oppleve...