Gå til hovedinnhold

Helsingør

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Helsingør tett på fergeterminalen

 • First Hotels tilbyr et hotell sentralt i Helsingør; Hotel Skandia av First Hotels. Med to minutters gange til Helsingør stasjon, fergeterminalen og gågaten, Stengade, med shopping, sightseeing, kulturelle opplevelser og attraksjoner rett ved hånden, er hotellet perfekt for både barnefamilier, par og forretningsreisende.

  Hotellet 38 moderne rom og gode parkeringsmuligheter. Gratis WiFi og frokost er inkludert i prisen når du bor på Hotel Skandia av First Hotels. Her er du tett på mange av byens severdigheter og attraksjoner som Værftsmuseet, Skibsklarergaarden, Kronborg Slott samt restauranter, barer og kafeer.

Våre hoteller i Helsingør

 • Standard dobbeltrom. Bilde.
  Bramstræde 1, 3000 Helsingør
  Bestill rom
  Hotel Skandia - First Partner ligger sentralt i Helsingør med to minutters gåavstand til Helsingør stasjon, fergeterminal og gågaten Stengade med shopping, sightseeing, kulturopplevelser og attraksjoner i nærheten.

  Herfra tar du deg til og fra Københavns sentralstasjon på 40 minutter. Vil du oppdage lokale severdigheter som Kronborg slott og M/S Maritime Museum, så er det bare ti minutter å gå. Louisiana International Art Museum ligger bare en 20 minutters busstur unna. Hotellet har 38 rom...