Gå til hovedinnhold

Personvern og juridisk informasjon

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Rom 1

Legg til rom

Personvern og juridisk informasjon

 1. Generelt

Nettstedet drives av First Hotels AS (First Hotels), Dronningens Gate 13, 0157 Oslo, Norge. Ved å bruke nettstedet aksepterer du vilkårene i den utformingen de til enhver tid har. Vilkårene gjelder for all bruk av nettstedet. First Hotels forbeholder seg retten til å gjøre tillegg, endre, fornye eller forbedre informasjonen på nettstedet.

2. Rettigheter

Alt innhold på nettstedet er beskyttet av opphavsrett. Informasjon og bilder som publiseres på nettstedet tilhører First Hotels med mindre noe annet er angitt. Innhold på nettstedet skal ikke kopieres, distribueres, eller publiseres uten skriftlig samtykke fra First Hotels. Du står imidlertid fritt til å bruke bilder og tekst til ikke-kommersiell privat bruk såfremt det kommer tydelig frem at First Hotels er opphavseier.

3. Lenker og hyperkoblinger

Lenker og hyperkoblinger til tredjepart fra First Hotels sine nettsider kan forekomme. First Hotels tar ikke ansvar for informasjonen og materiellet på tredjepartsider, og du er selv ansvarlig for å underrette deg til vilkårene for disse nettsidene.

4. Ansvarsbegrensning

First Hotels gir ingen garanti for nettstedets funksjonalitet, tilgjengelighet, eller for at innhold på nettstedet er korrekt.

5. Informasjonskapsler (cookies)

First Hotels sine nettsider benytter informasjonskapsler til webanalyse for å kontinuerlig forbedre nettsidene. Disse informasjonskapslene inneholder visse opplysninger om deg som bruker av nettsidene. Informasjonskapslene inneholder ikke persondata, men kan inneholde informasjon om bl.a. ip-adresse, operativsystem, skjermoppløsning, og hvilke sider på nettstedet du besøker.

Bruk av informasjonskapsler kan blokkeres i instillingene på din nettleser. Vi gjør deg imidlertid oppmerksom på at blokkering av informasjonskapsler kan medføre at nettstedet vil fungere dårligere, eller ikke i det hele tatt.

6. Personopplysninger og sikkerhet

First Hotels tar personvern på største alvor. Vi innhenter ikke personopplysninger som ikke er relevant og nødvendig for å levere våre tjenester til deg som kunde. Du gir oss rett til å bruke, lagre og behandle relevant informasjon ved å bruke First Hotels nettsider. Personopplysningene kan bli delt med tredjepart hvis First Hotels ser det som nødvendig for å administrere, drifte og vedlikeholde nettstedet.

Vi forbeholder oss retten til å sende relevant informasjon til deg via e-post. Dette kan være bekreftelse på din booking eller nyhetsbrev. Du kan melde deg av vårt nyhetsbrev i selve nyhetsbrevet direkte.

First Hotels lagrer ikke kredittkortnummer og annen sensitiv betalingsdata. Betalingsløsningene på First Hotels nettsider er levert av en PCI verifisert tredjepart hvor dataene er kryptert. First Hotels jobber kontinuerlig for å oppnå så høy sikkerhet for deg som bruker, men vi kan ikke garantere for sikkerheten vedrørende informasjon du oppgir når du er tilkoblet internett.

tradeDoubler