Gå til hovedinnhold

Göteborg

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og severdigheter i Göteborg

First Hotels har tre hotell i Göteborg; det sentrale First Hotel G som ligger på Göteborgs Centralstation, First Hotel Kviberg Park i multisportarenaen Prioritet Serneke Arena i Kviberg og First Hotel Nolvik i Säve. Sveriges nest største by er internasjonalt kjent for sitt innovative kjøkken, konserter, natteliv og festivaler.

Her kan du besøke severdigheter som Liseberg, Universeum og Botaniska Trädgården, shoppe på Avenyn og oppleve både sportarrangementer og konserter på Scandinavium og Ullevi. Et perfekt reisemål for både den festsugne og barnefamilier. Bo på First Hotel i Göteborg och få mest mulig ut av ditt opphold.

Våre hoteller i Göteborg

 • Fasade
  Nils Ericsonsplatsen 4, 411 03 Gøteborg
  Book nå!
  First Hotel G har en førsteklasses beliggenhet overfor Göteborgs Centralstation. Med 300 smakfullt innredede og komfortable rom er et av Göteborgs største og mest moderne hoteller. Som vår gjest får du gratis tilgang til får velværeavdeling med velutstyrt treningssenter samt badstue og hyggelig utsikt mot togene og folkemylderet på perrongen. Flybuss, tog og kommunikasjonsmuligheter ligger direkte foran døren, noe som gjør det svært enkelt å komme hit. Dersom man kommer med bil, er det mulig å parkere i P-hus Nordstan som ligger en kort spasertur fra hotellet. Billetter kan kjøpes på hotellet til en gunstig pris.
 • Deluxe-rom
  Krutvägen 2, 415 28 Gøteborg
  Book nå!
  First Hotel Kviberg Park er et moderne, sportsorientert hotell som ligger i tilslutning til Göteborgs nye flerbrukshall Prioritet Serneke Arena, tidligere Göteborgs Nya Arena. Her er det plass til innendørsidretter som fotball, strandvolleyball og basket samt treningssenter, spa og et unikt skianlegg med tre spor. Hotellet ligger kun ti minutter fra Göteborg sentrum og har 121 rom og 355 senger fordelt på fem ulike romkategorier. First Hotel Kviberg Park passer perfekt både for forretningsreisende og idrettslag. Hotellet har også restaurant, bar og syv topp moderne konferanserom.
  Vi tilbyr gratis parkering til våre gjester i fravær av plass.
 • dobbeltrom
  Säve Flygplatsväg 25, 42373 Säve, Gøteborg
  Book nå!
  Vi er et lite konferansehotell som ligger ved den private flyplassen Säve Flygplats. Hotellet ligger mindre enn 20 minutter fra Göteborg sentralstasjon og sentrum. Vår innbydende og avslappende lounge er det perfekte stedet å nyte en kopp kaffe eller holde et privat møte. Vi tilbyr fleksibel service i tillegg til deilig frokostbuffé, gratis privat parkering og gratis Wi-Fi. De lyse, moderne rommene har komfortable senger for å gi gjestene en god natts søvn.

Attraksjoner i Göteborg

tradeDoubler