Gå til hovedinnhold

Göteborg

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og severdigheter i Göteborg

First Hotels har ett hotell i Göteborg; det sentrale First Hotel G som ligger på Göteborgs Centralstation. Sveriges nest største by er internasjonalt kjent for sitt innovative kjøkken, konserter, natteliv og festivaler.

Her kan du besøke severdigheter som Liseberg, Universeum og Botaniska Trädgården, shoppe på Avenyn og oppleve både sportarrangementer og konserter på Scandinavium og Ullevi. Et perfekt reisemål for både den festsugne og barnefamilier. Bo på First Hotel i Göteborg och få mest mulig ut av ditt opphold.

Våre hoteller i Göteborg

  • Fasade
    Nils Ericsonsplatsen 4, 411 03 Gøteborg
    Book nå!
    First Hotel G har en førsteklasses beliggenhet overfor Göteborgs Centralstation. Med 300 smakfullt innredede og komfortable rom er et av Göteborgs største og mest moderne hoteller. Som vår gjest får du gratis tilgang til får velværeavdeling med velutstyrt treningssenter samt badstue og hyggelig utsikt mot togene og folkemylderet på perrongen. Flybuss, tog og kommunikasjonsmuligheter ligger direkte foran døren, noe som gjør det svært enkelt å komme hit. Dersom man kommer med bil, er det mulig å parkere i P-hus Nordstan som ligger en kort spasertur fra hotellet. Billetter kan kjøpes på hotellet til en gunstig pris.

Attraksjoner i Göteborg

tradeDoubler