Gå til hovedinnhold

Göteborg

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og severdigheter i Göteborg

First Hotels har ett hotell i Göteborg; det sentrale First Hotel G som ligger på Göteborgs Centralstation. Sveriges nest største by er internasjonalt kjent for sitt innovative kjøkken, konserter, natteliv og festivaler.

Her kan du besøke severdigheter som Liseberg, Universeum og Botaniska Trädgården, shoppe på Avenyn og oppleve både sportarrangementer og konserter på Scandinavium og Ullevi. Et perfekt reisemål for både den festsugne og barnefamilier. Bo på First Hotel i Göteborg och få mest mulig ut av ditt opphold.

Våre hoteller i Göteborg

 • Fasade
  Nils Ericsonsplatsen 4, 411 03 Gøteborg
  Book nå!
  First Hotel G ligger sentralt på toppen av Gøteborg sentralstasjon. Med 300 stilrene og rolige rom og suiter er dette et av Gøteborgs største hoteller.

  Gjør deg klar for dagen med vår frokost, før du går på oppdagelse blant attraksjonene i nærheten, for eksempel fornøyelsesparken Liseberg, operahuset, Universeum, Haga og de mange shoppingmulighetene og restauranter. Skjem deg bort med spabehandlinger, ta en treningsøkt i vårt treningsstudio eller slapp av i saunaen med utsikt over jernbanesporene. Nyt svenske kvalitetsretter med en internasjonal vri i vår restaurant G mat & vin, og slapp av i vår champagnebar Cristal Bar.

  Parkering til redusert pris er tilgjengelig i parkeringen til shoppingsenteret Nordstan på andre siden av hotellet.

Attraksjoner i Göteborg