Gå til hovedinnhold

Olofström

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Olofström ved Aniaraparken

  • Fra First Hotel i Olofström er det kort veg til villmarksliv. Med flere enn hundre sjøer i kommunen, og utallige turstier, er Olofström perfekt for friluftsliv og gir fine muligheter til å oppleve naturen på sitt beste. Passa på å leie kajakk eller kano og padle deg frem til nye oppdagelser når du er i Olofström, eller på med turstøvlene og gå til fots.

    First Hotel har ett hotell i Olofström, First Hotel Olofström. Hotellet ligger sentralt ved vakre Aniaraparken, har luftige og elegante rom, fine konferanse- og møtemuligheter og den populære restauranten The Steakhouse i huset.

Våre hoteller i Olofström

  • Ågatan 3, 293 34 Olofström
    Bestill rom
    First Hotel Olofström er et moderne hotell i sentrale Olofström med magisk park, utendørs spiseplass og en berømt lekeplass for familier med barn. Hotellet ble innviet i 1990, og bak den spennende fasaden finner du lyse og elegante rom og en populær restaurant og bar. Hotellet ligger i samme bygning som Folkets Hus Teater og har store konferansefasiliteter. Olofström er velkjent for sine naturskjønne omgivelser med skogkledde åser og mange innsjøer og vassdrag. Den lille byen Olofström ligger...