Gå til hovedinnhold

Kiruna

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell i Kiruna | Ting å gjøre i Lappland

 • Opplev midnattssol, nordlys, Sveriges høyeste fjell og dypeste gruve og mye mer. Velkommen til vårt hotell i Kiruna, Hotell E10 Kiruna by First Hotels i Norrbottens fylke. Hotellet som ligger kort vei fra Kiruna flyplass og nært sentrum, er et utmerket utgangspunkt når du skal utforske Lappland og nordlige Sverige. Området byr på flere severdigheter og aktiviteter for både barnefamilier, naturentusiaster, forretningsreisende og bedrifter som søker aktive konferanser med muligheter for friluftsliv. Benytt anledningen til å dra på hundesledetur, jakte etter nordlys eller opplev friheten med en snøscootersafari i den snødekte villmarken.

  Andre populære reisemål og ting å gjøre i Kiruna er LKAB Visitor Center med jernmalmgruven som ligger 540 meter under bakken, romrakettbasen Esrange Space Center og det fascinerende ishotellet i Jukkasjärvi. I Norrbotten ligger også Sveriges høyeste fjell, Kebnekaise, den vakre Trollsjøen og Abisko nasjonalpark. Lurer du på om du skal gå Kungsleden mellom Abisko og Nikkaluokta, eller kanskje besøke Treriksröset, er vårt hotell i Kiruna et passende stoppested på veien. Hvis du ferierer med bobil, tilbyr hotellet plasser med strømstolpe og tilgang til toalett og dusj.

Våre hoteller i Kiruna

 • Fasade på Hotel E10 Kiruna. Bilde.
  Lastvägen 9, 981 38 Kiruna
  Bestill rom
  Hotell E10 by First Hotels er et perfekt utgangspunkt for å oppleve Kiruna, Lappland og Nord-Sverige. Hotellet ligger åtte minutter med bil fra Kiruna flyplass og fem minutter fra sentrum. Herfra har du kort vei til ishotellet i Jukkasjärvi, LKABs jerngruve og Esrange Visitor Center.

  Hotellet har 43 rom, to konferanserom og tilbyr gratis badstue for overnattende gjester.
  Kommer du med bobil, er det parkeringsplasser rett utenfor hotellet. Benytt anledningen til å bestille hundeslede eller...