Gå til hovedinnhold

Bengtsfors

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og ting å gjøre i Bengtsfors

  • Det er ingen tvil om at Bengtsfors er en perle når det gjelder utendørsaktiviteter. Leter du etter overnatting og ting å gjøre i Bengtsfors har du kommet rett. Vårt hotell i Bengtsfors ligger ved sjøen Lelång og Dalslands kanal. Et perfekt utgangspunkt for deg som vil padle kajakk eller kano, fiske, sykle eller gå tur på en av de mange fine turstiene rundt sjøen. Som en del av Dalsland – det området i Sverige med flest sjøer – og med Dalslands kanal som hovedåre gjennom byen, er det ikke rart at arrangementer som Dalsland Kanot Maraton+, terrengløpet Dalsland X-Trail, mountainbikekonkurransen Dalsland X-Country og Dalsland Swimrun går av stabelen her.

    Besøker du vårt hotell i Bengtsfors synes vi at du skal passe på å spise i restauranten eller teste hotellets treningsstudio, og kommer du sommerstid har også muligheten til å avkjøle deg i det populære utendørsbassenget på hotellet. Men uansett årstid står First Hotel Bengtsfors klar til å ta imot deg med åpne armer.

Våre hoteller i Bengtsfors

  • Fasade
    Karlsbergsvägen 3, 666 31 Bengtsfors
    Bestill rom
    First Hotel Bengtsfors tilbyr sentral overnatting midt i Bengtsfors, men med nærhet til naturen og aktiviteter som kajakkpadling, fiske eller vandring i de vakre omgivelsene. Hotellets restaurant kan friste med klassisk husmannskost og internasjonale retter i tillegg til fantastisk panoramautsikt over Dalslands kanal. Hotellet har fullt utstyrt treningssenter samt oppvarmet utendørsbasseng. Hos oss kan dere jobbe i lyse, nyrenoverte lokaler, og vi skreddersyr selvfølgelig konferansen etter...