Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Norrkøping

Bestill ditt opphold på First Hotel Central i Norrköping og velg mellom 77 nye og moderne rom innenfor flere kategorier, inkludert Single, Double, og Family Room, samt handikapvennlige rom. Alle rommene er røykfrie og tilbyr komfortable senger og flatskjerm-TV, og gratis Wi-Fi. Baderommene har dusj.

Romutvalg og priseksempel

Deluxe Familie Studioer, fra 2 430 SEK

Plass til:
Størrelse: 27 m²
På våre Deluxe Familie Studioer finner du en kjøkkenkrok med mikrobølgeovn og kjøleskap, 42” Smart-TV, gratis WiFi, lenestol, hårføner, badekåpe, tøfler og bad med dusj. Våre Deluxe familie studioer er perfekte for familier eller venner som ønsker å dele et stort og komfortabelt rom. Rommene har også gratis tilgang til velvære-avdeling.
Seng og kapasitet
Romene har en 180 cm bred dobbeltseng. Det er også mulighet for to ekstra senger.

Moderat uten vindu, fra 896 SEK

Plass til:
Størrelse: 9,5 m²
Våre romslige Moderat rom uten vindu tilbyr gratis Wi-Fi og bad med dusj. Gjester som bor på hotellet har også gratis tilgang til vår velvære-avdeling.
Seng og kapasitet
Rommene er innredet med 90cm brede senger.

Standard Dobbel, fra 1 166 SEK

Plass til:
Størrelse: 15-20m²
Våre standard-dobbeltrom er utstyrt med en flatskjerms-tv og et bad med dusj. Det er tilgang til gratis Wi-Fi. Rommene har plass til ekstrasenger til et tillegg på 200 SEK per natt. Gjester som bor på hotellet har også gratis tilgang til vår velvære-avdeling.
Seng og kapasitet
Rommene har en 160cm bred dobbeltseng.

Standard Familie, fra 2 250 SEK

Plass til:
Størrelse: 23m²
Våre standard familierom er de utstyrt med en flatskjerms-tv, kjøleskap og bad med dusj. Det er gratis tilgang til Wi-Fi. Gjester som bor på hotellet har også gratis tilgang til vår velvære-avdeling.
Seng og kapasitet
Våre standard familierom er utstyrt med en 160 cm bred dobbeltseng med 90 cm brede sengeskap. Rommene har plass til en ekstraseng til et tillegg på 200 SEK per natt.

Superior Dobbel, fra 1 256 SEK

Plass til:
Størrelse: 20m²
Våre Superior-dobbeltrom er utstyrt med en smart-TV, lenestol, hårføner og et bad med dusj. Det er gratis tilgang til Wi-Fi. Gjester som bor på hotellet har også gratis tilgang til vår velvære-avdeling.
Seng og kapasitet
Våre Superior-dobbeltrom er utstyrt med en 160 cm bred dobbeltseng. Rommene har plass til en ekstraseng til et tillegg på 200 SEK per natt.

Deluxe Dobbel, fra 1 346 SEK

Plass til:
Størrelse: 20m²
Våre Deluxe-dobbeltrom er utstyrt med en smart-TV, lenestol, hårføner og et bad med dusj. Det er gratis tilgang til Wi-Fi. Gjester som bor på hotellet har også gratis tilgang til vår velvære-avdeling.
Seng og kapasitet
Våre Deluxe-dobbeltrom er utstyrt med en 180 cm bred dobbeltseng. Rommene har plass til en ekstraseng til et tillegg på 200 SEK per natt.

Funksjonshemmedevennlig Deluxe, fra 1 346 SEK

Plass til:
Våre handikappvennlige Deluxe-rom er litt større enn Deluxe-dobbeltrommene. De er utstyrt på samme måte i tillegg til en større bad og en alarm. Rommene har plass til en ekstraseng til et tillegg på 200 SEK per natt. Gjester som bor på hotellet har også gratis tilgang til vår velvære-avdeling.

First SmartBed

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærsenger hvor fastheten på madrassen kan justeres. Når du bor på et SmartBed-rom får du i tillegg et personlig sovesett som inneholder en sovemaske og ørepropper. Gjester som bor på hotellet har også gratis tilgang til vår velvære-avdeling.
Seng og kapasitet
Rommene har to separate senger (2x90 cm) eller en king-size-seng (180 cm). Rommene passer godt for deg som ønsker en ekstra god søvnopplevelse.