Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotellrom og langtidsopphold i Lund

Booke overnatting hos oss på First Hotel Planetstaden i Lund. Vi har 195 moderne og komfortable rom med fokus på design og kvalitet. I rommene finner du klassiske Lamino- eller Jetson-stoler, flatskjerm-TV med kabelkanaler, og muligheter for å stryke klær.

Avhengig av romtype og kategori, er noen rom også utstyrt med vannkoker, hårføner, sittegruppe, tekjøkken og balkong. Våre Studio-leiligheter har også vaskemaskin og spiseplass. Disse er et godt valg for deg som leter etter langtidsopphold i Lund og Skåne, eller bare ønsker ekstra god plass når du bor hos oss.

Romutvalg og priseksempel

Classic Enkelt

Plass til:
Størrelse: 14-17 m²
Våre 14-17 m² store Classic Enkeltrom er klassiske enkeltrom med en 105 cm bred seng. Her finner du et skrivebord, stol og en sittegruppe. Alle rommene er utstyrt med strykejern og strykebrett, hårføner og vannkoker. Noen av rommene har også et lite tekjøkken, og noen har skråtak.
Seng og kapasitet
Rom med en 105 cm bred enkeltseng med plass til en voksen.
Book
Klassisk enkeltrom. Bilde.Klassisk dobbeltrom. Bilde.

Classic Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 18 m²
Våre 18 m² store Classic Dobbeltrom er klassiske dobbeltrom og har enten en 160 cm bred dobbeltseng eller to 90 cm enkeltsenger (twin-senger). Her finner du et skrivebord, stol og en sittegruppe. Alle rommene er utstyrt med strykejern og strykebrett, hårføner og vannkoker. Noen av rommene har også et lite tekjøkken.
Seng og kapasitet
Rom med en 160 cm bred dobbeltseng eller to 90 cm enkeltsenger som kan settes sammen (twin-senger) med plass til to voksne.
Book
Klassisk dobbeltrom. Bilde.Klassisk dobbeltrom. Bilde.Klassisk dobbeltrom. Bilde.

Superior Enkelt

Plass til:
Stort Superior enkeltrom på 18–22 m² med en 120 cm bred seng. Her finner du et skrivebord, stol og en sittegruppe. Alle rommene er utstyrt med strykejern og strykebrett, hårføner og vannkoker. Noen av rommene har også et lite tekjøkken.
Seng og kapasitet
Rom med en 120 cm bred seng med plass til en voksen.
Book
Superior enkeltrom. Bilde.Superior enkeltrom. Bilde.

Superior Enkelt med balkong

Plass til:
Størrelse: 18-22 m²
Stort Superior enkeltrom på 18–22 m² med balkong og en 120 cm bred seng. Alle rom har balkong mot gaten eller hagen. Her finner du et skrivebord, stol og en sittegruppe. Alle rommene er utstyrt med strykejern og strykebrett, hårføner og vannkoker. Noen av rommene har også et lite tekjøkken.
Seng og kapasitet
Rom med en 120 cm bred seng med plass til en voksen.
Book
Superior enkeltrom. Bilde.Superior enkeltrom med balkong. Bilde.Superior enkeltrom med balkong. Bilde.

Superior Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 21-27 m²
Våre 21–27 m² store Superior dobbeltrom har enten en 160 eller 180 cm bred dobbeltseng. Her finner du et skrivebord, stol og en sittegruppe. Alle rommene er utstyrt med strykejern og strykebrett, hårføner og vannkoker. Noen av rommene har også et lite tekjøkken.
Seng og kapasitet
Rom med en 160 eller 180 cm bred dobbeltseng med plass til to voksne.
Book
Fint superior dobbeltrom. Bilde.Fint superior dobbeltrom. Bilde.Fint superior dobbeltrom. Bilde.

Superior Dobbelt med balkong

Plass til:
Størrelse: 21-27 m²
Våre 21–27 m² store Superior dobbeltrom med balkong har en 160 cm bred dobbeltseng. Her finner du et skrivebord, stol og en sittegruppe. Alle rommene er utstyrt med strykejern og strykebrett, hårføner og vannkoker. Noen av rommene har også et lite tekjøkken.
Seng og kapasitet
Rom med en 160 cm bred dobbeltseng med plass til to voksne.
Book
Superior dobbeltrom med balkong. Bilde.Superior dobbeltrom med balkong. Bilde.

Executive Dobbelt

Plass til:
Størrelse: 25-30 m²
Stort og luksuriøst Executive dobbeltrom på 25–30 m². Alle rom har en 160 eller 180 cm bred dobbeltseng, sittegruppe, hårføner, strykebrett og strykejern, samt tekjøkken.
Seng og kapasitet
Rom med 160/180 cm bred dobbeltseng for to personer.
Book
 Executive Dobbeltrom med badstue. Bilde.Executive Dobbeltrom. Bilde.Dobbeltrom Executive. Bilde.

Executive Dobbelt med badstue

Plass til:
Størrelse: 25-30 m²
Stort og luksuriøst Executive dobbeltrom på 25–30 m² med badstue. Alle rom har en 160 eller 180 cm bred dobbeltseng, sittegruppe, hårføner, strykebrett og strykejern, samt tekjøkken.
Seng og kapasitet
Rom med 160/180 cm bred dobbeltseng for to personer.
Book
Executive Dobbeltrom med badstue. Bilde. Executive Dobbeltrom med badstue. Bilde.Executive Dobbeltrom med badstue. Bilde.Executive Dobbeltrom med badstue. Bilde.Executive Dobbeltrom med badstue. Bilde.Executive Dobbeltrom med badstue. Bilde.

1-roms Studio med balkong

Plass til:
Størrelse: 45 m²
Våre romslige 1-roms Studios på 45 m² med balkong passer perfekt for deg som planlegger å bo i Lund over en lengre periode, eller for deg som ønsker romslig plass. Her finner du en komfortabel 160 cm bred dobbeltseng, sittegruppe og spiseplass. Det er også et stort bad med vaskemaskin, hårføner, strykejern, strykebrett og tekjøkken.
Seng og kapasitet
1-roms Studio med en 160 cm bred dobbeltseng for to personer. Det er også mulighet for en ekstraseng for barn.
Book
Ettroms leilighet med balkong. Bilde.Familiestudio med balkong. Bilde.Ettroms leilighet med balkong. Bilde.Ettroms leilighet med balkong. Bilde.Ettroms leilighet med balkong. Bilde.

Familiestudio med balkong

Plass til:
Størrelse: 45 m²
Våre romslige Familiestudios på 45 m² med balkong passer perfekt for dere som planlegger å bo i Lund over en lengre periode, eller ønsker romslig plass for familien. Her finnes et soverom med en komfortabel 160 cm bred dobbeltseng, et ekstra rom med to 90 cm brede senger, TV, sittegruppe og spiseplass. Det er også et stort bad med vaskemaskin, hårføner, strykejern, strykebrett og tekjøkken.
Seng og kapasitet
En 160 cm bred dobbeltseng for to personer og to 90 cm brede senger for to personer. Det er mulig å booke to voksne og tre barn, med forbehold om deling av rommets fire senger. Ekstra seng er ikke tilgjengelig.
Book
Familiestudio med balkong. Bilde.Familiestudio med balkong. Bilde.Ettroms leilighet med balkong. Bilde.Ettroms leilighet med balkong. Bilde.Ettroms leilighet med balkong. Bilde.