Gå til hovedinnhold

Ting å gjøre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Ting å gjøre i Visby og Gotland

Lurer du på ting du kan gjøre i Visby og på Gotland? Hotellet er et glimrende utgangspunkt hvis du vil besøke Lummelundagrottan, ta familien til Kneippbyn sommer- og badeland eller dra til Fårö og den blå lagunen.

Se tipsene våre om ting du kan gjøre i Visby og på Gotland, eller snakk med noen av oss i personalet hvis du trenger enda mer inspirasjon eller ideer til hva du kan finne når du er her.

kneippbyn

Kneippbyn

Hvis du besøker oss i sommerhalvåret med familien, anbefaler vi en tur til Kneippbyn sommer- og badeland.

Her finner du både Pippi Langstrømpes Villa Villekulla, Trampolineland, berg- og dalbane, vannsklier og annet moro for både store og små.

Det tar ikke mer enn 5 minutter med bil til Kneippbyn.

First Hotel Kokoloko Visby golf

Spill golf på Visby GK

Husk å ta med deg golfklubbene dine når du skal bo hos oss. Visby Golfklubb ligger 25 minutter fra hotellet.

Denne topprangerte banen er en ekte perle av en golfbane. Den har en nydelig beliggenhet ved kysten og har som de skrever på nettstedet: «en ambisjon å levere en totalopplevelse utover det vanlige».

Prøv deg på noen runder og kom tilbake til hotellet for å slappe av ved bassenget, eller du kan kose deg på takbaren eller bare vær sosial med vennene dine i lobbyen.

Lummelundagrottan

Lummelundagrottan

Du kommer til Lummelundagrottan ved å kjøre 20 minutter nordover. Her kan du være med på guidede turer gjennom vakre fjellformasjoner, mens interessante fossiler tar deg 400 millioner år tilbake i tid. I tillegg får du lære hvordan hulen ble til og hvordan den ble oppdaget på slutten av 1940-tallet.

Turen tar omtrent 30 minutter, men det kan bli kaldt. Derfor anbefaler vi at du tar med deg en varm genser eller jakke ettersom temperaturen er mellom 4–8 grader året rundt.

Lummelundagrottan er klassifisert som et naturreservat, og du kan derfor ikke ta med deg hunder eller barnevogner.

Fårö, Gotland

Fårö

Hvis du har god tid når du besøker oss bør du dra til Fårö, som ligger på den nordlige delen av Gotland. Fårö er kanskje best kjent som et av de stedene der Ingemar Bergmans hadde sine utflukter.

Det er så klart en god grunn til at den berømte filmregissøren fant roen på den lille øya. For her kan du oppleve vakker, uberørt natur med full ro og duften av tang og salt sjø langs sandstrendene mens du ser utover den uendelige horisonten.

Husk å besøke Bergman Center mens du fremdeles er på Fårö for å finne ut mer om Bergmans liv og filmer. Husk at du må ta ferge og dermed må sjekke rutetabellen for Fårösundsleden før du reiser.

vann

Blå lagunen

Det er mange herlige steder der man kan finne roen på Gotland, men hvis du er på den nordlige delen av øya, for eksempel på vei til eller fra Fårö, anbefaler vi at du stopper ved Blå lagunen.

Den blå lagunen er opprinnelig et gammelt kalkbrudd som nå er fylt med vann, og er nå et populært sted for soling og bading.

Det er ingen kiosker i nærheten, derfor bør du ta med egen lunsj hvis du har tenkt å bli en stund.