Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Göteborg

På First Hotel G på Göteborgs Centralstation ved Nils Ericsonterminalen kan du velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom, suiter og vår luksuriøse Brand Design Cristal Svit med regnskogdusj og fantastisk utsikt over Göteborg. Alle rom er røykfrie og har badekar eller dusj, deilige senger og gratis WiFi.

Romutvalg og priseksempel

Standard Dobbel, fra 945 SEK

Plass til:
Størrelse: 24 m²
Fra 24 m². To 90 cm brede senger. Moderne og stilig design.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger.

Standard Street View, fra 1 040 SEK

Plass til:
Størrelse: 24 m²
Våra Standard Street View-rom med utsikt mot gaten er fra 24 m² og har en 180 cm bred seng. Moderne og stilig design. Rommene er lydisolerte.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred seng.

First SmartBed Dobbel, fra 1 064 SEK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærseng der madrassens fasthet kan justeres. Rommet har to 2 stk. 90 cm brede senger og passer perfekt for deg som vil sove ekstra godt. Når du bor i et SmartBed-rom, får du også et personlig sovesett som inneholder både øyemaske og ørepropper.
Seng og kapasitet
To stk. 90 cm brede twin-senger.

Superior Dobbel, fra 1 135 SEK

Plass til:
Størrelse: 28 m²
Fra 28 m² med en 180 cm bred seng. Moderne design med sofa og badekåpe. Badene har badekar eller dusj.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred seng.

Deluxe Dobbel, fra 1 325 SEK

Plass til:
Størrelse: 35 m²
Fra 35 m². Her finner du en deilig 180 cm bred seng og en sofa. På rommet finnes det også morgenkåpe og tøfler under besøket. Badene har badekar eller dusj.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred seng.

Suite

Plass til:
Størrelse: 50 m²
Fra 50 m². Suitene våre består av to rom med låsbar dør mellom soverom og stue. Den komfortable loungen er perfekt til forretningsmøter, og det finnes også et gjestebad. Suitene har utsikt til enten havnen eller torget.

Brand Design Cristal Suite, fra 2 370 SEK

Plass til:
Vår Brand Design Cristal Suite er innredet av Brand Design Center som er kjent for den høye kvaliteten på sine interiører. Suiten har spektakulær utsikt over Göteborg, og på badet kan du nyte en deilig regnskogdusj. Suiten passer for mindre sammenkomster, intervjuer og styremøter.

Handikaptilpassede rom

Plass til:
På hotellet har vi to fullt utstyrte handikaptilpassede rom. Rommene har hårføner, strykebrett, strykejern, vannkoker, minibar og safe. For å bestille våre handikaptilpassede rom, ring 031-637240.
Deluxe double rom