Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender

Overnatting i Göteborg

Bestill overnatting på First Hotel G i Göteborg, og velg mellom 300 komfortable rom. På First Hotel G på Göteborgs Centralstation ved Nils Ericsonterminalen kan du velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom, suiter og vår luksuriøse Brand Design Cristal Svit med regnskogdusj og fantastisk utsikt over Göteborg. Alle rom er røykfrie og har badekar eller dusj, deilige senger og gratis WiFi. Som gjest på First Hotel G har du tilgang til treningssenter med spa, badstue samt Cristal Bar og restaurant. Sentral parkering i Nordstan tilbys til redusert pris. Frokost er inkludert i prisen.

Sjekk inn og ut:

Vi garanterer at rommet er klart til innsjekking fra kl. 15.00 på ankomstdagen.

Utsjekking er senest kl. 12.00 på avreisedagen.

Romutvalg og priseksempel

Handikaptilpassede rom

Plass til:
På hotellet har vi to fullt utstyrte handikaptilpassede rom. Rommene har hårføner, strykebrett, strykejern, vannkoker, minibar og safe. For å bestille våre handikaptilpassede rom, ring 031-637240.
Deluxe double rom

First Lady, fra 845 SEK

Plass til:
Våre First Lady-rom er noe utenom det vanlige og tilbyr det lille ekstra for at du skal kunne slappe av føle deg komfortabel. Gled deg over utvalgte skjønnhetsprodukter, badeskum, tidsskrifter samt kaffe og te. I rommet finner du også en 180 cm bred dobbeltseng og deilige morgenkåper som du kan låne under besøket.
Seng og kapasitet
En 180 cm stor dobbeltseng.
First Lady rom

First SmartBed Dobbel, fra 820 SEK

Plass til:
Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærseng der madrassens fasthet kan justeres. Rommet har to 2 stk. 90 cm brede senger og passer perfekt for deg som vil sove ekstra godt. Når du bor i et SmartBed-rom, får du også et personlig sovesett som inneholder både øyemaske og ørepropper.
Seng og kapasitet
To stk. 90 cm brede twin-senger.
Smart Bed rom

Brand Design Cristal Suite, fra 2 085 SEK

Plass til:
Vår Brand Design Cristal Suite er innredet av Brand Design Center som er kjent for den høye kvaliteten på sine interiører. Suiten har spektakulær utsikt over Göteborg, og på badet kan du nyte en deilig regnskogdusj. Suiten passer for mindre sammenkomster, intervjuer og styremøter.
Suite

Suite, fra 1 495 SEK

Plass til:
Størrelse: 50 m²
Fra 50 m². Suitene våre består av to rom med låsbar dør mellom soverom og stue. Den komfortable loungen er perfekt til forretningsmøter, og det finnes også et gjestebad. Suitene har utsikt til enten havnen eller torget.
Suite

Deluxe Dobbel, fra 1 095 SEK

Plass til:
Størrelse: 35 m²
Fra 35 m². Her finner du to deilige 90 cm brede senger og en sofa. På rommet finnes det også morgenkåpe og tøfler under besøket. Badene har badekar eller dusj.
Seng og kapasitet
To deilige 90 cm brede senger.
Deluxe double rom

Superior Dobbel, fra 895 SEK

Plass til:
Størrelse: 28 m²
Fra 28 m² med en stor king-size eller to 90 cm brede enkeltsenger som kan skyves sammen. Moderne design med sofa og badekåpe. Badene har badekar eller dusj.
Seng og kapasitet
To 90 cm enkeltsenger eller en stor king-size-seng.
Superior rom

Standard Street View, fra 795 SEK

Plass til:
Størrelse: 24 m²
Våra Standard Street View-rom med utsikt mot gaten er fra 24 m² og har to 90 cm brede senger. Moderne og stilig design. Rommene er lydisolerte.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger.
Standard rom

Standard Dobbel, fra 695 SEK

Plass til:
Størrelse: 24 m²
Fra 24 m². To 90 cm brede senger. Moderne og stilig design.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger.
Standard rom
tradeDoubler