Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Göteborg

På First Hotel G på Göteborgs Centralstation ved Nils Ericsonterminalen kan du velge mellom ulike typer rom som enkeltrom, dobbeltrom, suiter og vår luksuriøse Junior Cristal Svit med fantastisk utsikt over Göteborg. Alle rom er røykfrie og har badekar eller dusj, deilige senger og gratis WiFi.

Romutvalg og priseksempel

Economy Queen, fra 884 SEK

Plass til:
Størrelse: 17 m²
Opplev komfort i våre 17 m² store Økonomi Queen-rom. Disse rommene er ikledd røde toner i skandinavisk stil og størrelsen er perfekt egnet for en person. Her, som gjest, vil du finne en 140 cm bred og komfortabel seng for en ordentlig god natts søvn.
Seng og kapasitet
Queen seng.

Standard Dobbel, fra 873 SEK

Plass til:
Størrelse: 24 m²
De romslige 24 m² store Standard Dobbel-rommene tilbyr gjennomtenkt interiør med fokus på diskret eleganse og funksjonalitet, og er designet for komfort og bekvemmelighet. Rommene har to 90 cm brede enkeltsenger som kan settes sammen til en dobbeltseng, noe som gir fleksibilitet til å passe dine preferanser.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede senger.

Standard Dobbel Street View, fra 1 045 SEK

Plass til:
Størrelse: 24 m²
Opplev byens pulserende hjerte uten å forlate rommet ditt i våre Standard Double View-rom. Rommene er preget av skandinavisk stil og friske designelementer og tilbyr en fantastisk utsikt over Göteborg. Rommet er innredet med en luksuriøs 180 cm bred dobbeltseng, perfekt for avslapning etter en dag med møter, kulturelle opplevelser eller shopping.
Seng og kapasitet
En luksuriøs 180 cm bred dobbeltseng.

Standard Familie, fra 950 SEK

Plass til:
Størrelse: 24 m²
Våre Standard Familie-rom er egnet for en liten familie på tre. Disse rommene tilbyr to 90 cm brede enkeltsenger som er satt sammen og en ekstra seng/barneseng for et barn. Her får du en god natts søvn med all den komforten du trenger.
Seng og kapasitet
To 90 cm brede enkeltsenger og en ekstra seng for et barn.

Superior Familie, fra 1 140 SEK

Plass til:
Størrelse: 28 m²
Våre 27 m² store Superior Familie-rom tilbyr elegant innredning og er designet for å komfortabelt romme en familie. Her vil du finne en 180 cm bred dobbeltseng og en enkel sovesofa. Badene er en blanding av klassisk og moderne estetikk, med enten badekar eller moderne dusjer.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng og en enkel sovesofa.

Deluxe Familie, fra 1 568 SEK

Plass til:
Størrelse: 35 m²
Hotellets Deluxe Familie-rom er selve innbegrepet av luksus og komfort. Disse rommene har en komfortabel 180 cm bred dobbeltseng og en sofa for ekstra sitteplasser og/eller soveplass. Som en ekstra touch av velvære og komfort, har du også tilgang til komfortable badekåper og tøfler for bruk under oppholdet ditt. Badene er utstyrt med enten et badekar eller dusj.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred dobbeltseng og en ekstra sovesofa.
Book
Deluxe double romDeluxe double rom

Executive Familie

Plass til:
Størrelse: 48 m²
Executive Familie er de mest romslige rommene. De består av soverom og stue med eget bad koblet sammen. Døren til den komfortable stuen kan låses fra soverommet, og det er også et separat toalett. Disse rommene tilbyr en kingsize-seng og to ekstra seng for to barn. Det er bådekåper og tøfler på rommet. Suitene har utsikt over havet eller torget.
Seng og kapasitet
En king-size seng og to ekstra senger for to barn.

Junior Suite

Plass til:
Størrelse: 50 m²
Vår vakre Juniorsuite tilbyr en overnatting opplevelse utenom det vanlige med en sjarmerende utsikt over Gøteborgs pulserende byliv. Suiten er designet med omsorg for å gi komfort og bekvemmelighet til deg som gjest. I suiten har du også tilgang til et privat spa-område som inkluderer et luksuriøst bad. Perfekt for å skjemme deg selv bort med litt avslapning etter en travel dag med sightseeing og kulturelle opplevelser eller jobb og møter.
Seng og kapasitet
En king-size seng.
Book
SuiteBad i suite