Gå til hovedinnhold

Mat & drikke

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Restaurant G Mat & Vin ved Göteborgs sentralstasjon

Velkommen til vår populære hotellrestaurant, G Mat & Vin. Her serverer vi både frokost, lunsj og middag. Alt tilberedes med råvarer av høyeste kvalitet, og vi har alltid miljøet i fokus. Du finner restauranten ved siden av hotellets resepsjon ved Göteborgs sentralstasjon.

I resepsjonsområdet, som fører til restauranten, finner du vår lobbybar. Her kan du nyte en drink før eller etter middagen, følge med på mylderet av mennesker nedenfor vinduene på stasjonen, eller bare slappe av etter en aktiv dag i Göteborg.

Frokost inkludert

Velkommen til å starte dagen din på den aller beste måten. På vår frokostbuffé har vi et bredt utvalg av lokale og økologiske produkter, og mye av det du finner her har vi laget selv.

Prøv våre populære og kremede eggerøre eller granolaen som vi også selger i resepsjonen. Vi serverer også egg fra frittgående kyllinger ved gjesters behov. Få en fantastisk energiboost med våre smakfulle rå-shots og bli mett og glad med vår "overnight oat". Du vil også finne pannekaker med lett pisket krem og syltetøy, nybakt brød, juice, yoghurt, pålegg, salater og mye mer som skal være på en komplett frokostbuffé.

Frokost er inkludert i prisen når du bor hos oss. Gjester som ikke bor på hotellet er også hjertelig velkomne til å spise frokost her når det er plass tilgjengelig, fra mandag til fredag. Pris 195 kr.

Åpningstider

  • Mandag - fredag 6:30-10:00
  • Lørdag - søndag 7:00-11:00

Sommerfrokost
29. juni til 18. august serverer vi frokost mellom 07.00 og 11.00

God mat på Restaurant G Mat & Vin. Bilde.

Lunsj på G

Bli med oss til lunsj. Vi serverer deilig og vellaget lunsj på en tallerken fra mandag til fredag, alltid med et vegetarisk alternativ. Lunsjen inkluderer en frisk salatbuffé, nybakt brød og pisket smør, samt suppe.

Vi tilbyr 25 % pensjonistrabatt. Dette tilbudet gjelder for alle over 65 år fra kl12:30 - 14:00.

Prisen inkluderer også kaffe eller te med hjemmelagde kjeks til etterpå. Velkommen til vår restaurant ved Göteborg sentralstasjon.

Lunsj serveres

  • Mandag - fredag: 11:30 - 14:00

Pris: 145:-

Vi stenger lunsjen for sommerferie fra 20. juni til 18. august, men restauranten og lobbybaren holder åpent som vanlig.

BOOK BORD

Lobbybar

Videre fra resepsjonen, mot restauranten, vil du finne vår lobbybar.  Her har du mulighet til å nyte en forfriskende drink før eller etter middagen, mens du observerer det travle livet blant menneskene på sentralstasjonen fra vinduet.

Eller bare finne ro etter en begivenhetsrik dag i Gøteborg. Dersom du foretrekker det, kan du også innta en smakfull kopp kaffe eller en lett lunsj i den romslige lobbyen vår, samtidig som du arbeider noen timer i behagelige omgivelser.

Hvis du har lyst på en cocktail, er dette det perfekte stedet. Vårt personale elsker å blande herlige cocktails, servert i stilige glass. Kanskje du vil prøve kveldens cocktail? Selvfølgelig har vi også et stort utvalg av alkoholfrie alternativer av øl, vin og cocktailer.

Du kan også bestille snacks i lobbybaren. Hva med makronialmandler eller oliven med noe godt å drikke? Eller kanskje husets rekesmørbrød og et glass hvitvin frister deg, eller en steak tartare med en mørk øl?

Åpningstider for lobbybaren:

  • Mandag - Fredag: 13.00
  • Lørdag: 13.00
  • Søndag: 17.00

Restaurant G Mat & Vin

Vår kjøkkensjef Marcus Ohlqvist og hans team, har satt sammen en meny som det er lett å forelske seg i, og våre gjester kommenterer ofte at maten er godt tilberedt, fargerik, smakfull og gir god valuta for pengene.

Menyen er internasjonalt svensk med klassiske retter som har fått en moderne vri. Rettene er laget med det beste av sesongdrevne svenske ingredienser, og vi serverer kun premium drikke for å komplementere dem. Vårt serveringspersonale, som er lidenskapelig opptatt av å gi deg en eksepsjonell opplevelse, er velinformert, kunnskapsrik og har alltid et godt drikkeforslag på lur.

Så kom innom restauranten vår på Göteborg sentralstasjon og nyt et rolig måltid midt i travelheten fra folkene på stasjonen under vinduene.

À la carte

  • Mandag - lørdag 17:00-22:00

Les mer og gi oss gjerne en anmeldelse på Thatsup.

BOOK BORD