Gå til hovedinnhold

Mat & drikke

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Restaurant G Mat & Vin ved Göteborgs sentralstasjon

Velkommen til vår populære hotellrestaurant, G Mat & Vin. Her serverer vi både frokost, lunsj og middag. Alt tilberedes med råvarer av høyeste kvalitet, og vi har alltid miljøet i fokus. Du finner restauranten ved siden av hotellets resepsjon ved Göteborgs sentralstasjon.

I resepsjonsområdet, som fører til restauranten, finner du vår lobbybar. Her kan du nyte en drink før eller etter middagen, følge med på mylderet av mennesker nedenfor vinduene på stasjonen, eller bare slappe av etter en aktiv dag i Göteborg.

frokost

Frokost inkludert

Velkommen til å starte dagen din på den aller beste måten. På vår frokostbuffé har vi et bredt utvalg av lokale og økologiske produkter, og mye av det du finner her har vi laget selv.

Prøv våre populære og kremede eggerøre eller granolaen som vi også selger i resepsjonen. Få en fantastisk energiboost med våre smakfulle rå-shots og bli mett og glad med vår "overnight oat". Du vil også finne pannekaker med lett pisket krem og syltetøy, nybakt brød, juice, yoghurt, pålegg, salater og mye mer som skal være på en komplett frokostbuffé.

Frokost er inkludert i prisen når du bor hos oss. Gjester som ikke bor på hotellet er også hjertelig velkomne til å spise frokost her når det er plass tilgjengelig, fra mandag til fredag. Pris 195 kr.

Åpningstider

 • Mandag - fredag 6:30-10:00
 • Lørdag - søndag 7:00-11:00
 • Jul & Nyttår, 25/12 - 7/1: 7:00-11:00 

Frokost buffet

Lunsj på G

Bli med oss til lunsj. Vi serverer deilig og vellaget lunsj på en tallerken fra mandag til fredag, alltid med et vegetarisk alternativ. Lunsjen inkluderer en frisk salatbuffé, nybakt brød og pisket smør, samt suppe.

Vi tilbyr 25 % pensjonistrabatt. Dette tilbudet gjelder for alle over 65 år fra kl12:30 - 14:00.

Prisen inkluderer også kaffe eller te med hjemmelagde kjeks til etterpå. Velkommen til vår restaurant ved Göteborg sentralstasjon.

Lunsj serveres

 • Mandag - fredag: 11:30 - 14:00

Pris: 145:-

Åbningstider jul og nytår
Se vores åbningstider til jul og nytår her.

Restaurant G

Lobbybar

I vår romslige lobbybar serverer vi et bredt utvalg av viner i glasset, fra enklere varianter til mer eksklusive viner. Innenfor vårt omfattende ølutvalg vil du finne mange lokalt produserte øl.

Hvis du har lyst på en cocktail, er dette det perfekte stedet. Vårt personale elsker å blande herlige cocktails, servert i stilige glass. Kanskje du vil prøve kveldens cocktail? Selvfølgelig har vi også et stort utvalg av alkoholfrie alternativer av øl, vin og cocktailer.

Du kan også bestille snacks i lobbybaren. Hva med makronialmandler, oliven, eller et ost- og charcuteriebrett med noe godt å drikke? Eller kanskje husets rekesmørbrød og et glass hvitvin frister deg, eller en steak tartare med en mørk øl?

Åpningstider for lobbybaren:

 • Mandag - Fredag: 11.30
 • Lørdag: 15.00
 • Søndag: 16.00

Åbningstider jul og nytår
Se vores åbningstider til jul og nytår her.

Restaurant G

Restaurant G Mat & Vin

Vår kjøkkensjef Marcus Ohlqvist og hans team, har satt sammen en meny som det er lett å forelske seg i, og våre gjester kommenterer ofte at maten er godt tilberedt, fargerik, smakfull og gir god valuta for pengene.

Menyen er internasjonalt svensk med klassiske retter som har fått en moderne vri. Rettene er laget med det beste av sesongdrevne svenske ingredienser, og vi serverer kun premium drikke for å komplementere dem. Vårt serveringspersonale, som er lidenskapelig opptatt av å gi deg en eksepsjonell opplevelse, er velinformert, kunnskapsrik og har alltid et godt drikkeforslag på lur.

Så kom innom restauranten vår på Göteborg sentralstasjon og nyt et rolig måltid midt i travelheten fra folkene på stasjonen under vinduene.

À la carte

 • Mandag - lørdag 17:00-22:00

Åbningstider jul og nytår
Se vores åbningstider til jul og nytår her.

Mat. Bilde.

Vi reduserer matsvinn - av hensyn til miljøet

På First Hotel G streber vi kontinuerlig etter å forbedre miljøet. Som en del av våre miljøtiltak jobber vi med å redusere matsvinnet på hotellet vårt, hovedsakelig i restauranten. Siden vi begynte å måle matsvinn i samarbeid med Generation Waste, har vi klart å redusere matsvinnet per gjest fra 182 til 31 gram. Videre kan vi observere at matsvinnet fortsetter å synke.

Her er noen av endringene vi har gjort:

 • Vi utnytter alle rester av grønnsaker og frukt i supper, sauser og "reddede" juicer, blant annet.
 • Eventuelle uservede elementer fra salatbuffeter brukes i supper, sauser, gryteretter og mer.
 • Alle kjøttavskjær brukes i sauser og gryteretter.
 • Vi sparer all brød og lager krutonger og brødsmuler. Vi har helt sluttet å kjøpe disse produktene.
 • I stedet for å tilby frokostposer til "Early Bird" gjester som må sjekke ut før frokostbuffeten åpner, tilbyr vi nå en mindre frokostbuffet for tidlige gjester. Eventuelle rester fra denne buffeten brukes på hovedbuffeten.

Som vår gjest kan du også bidra til å bevare miljøet. Forsyn deg til frokostbuffeten flere ganger i stedet for å ta mer enn du kan spise. På denne måten jobber vi sammen for å redusere matsvinn og bidra til en bedre verden.