Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Falun

Bestill overnatting på First Hotel Grand, og velg mellom 191 moderne rom i ulike typer som enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Alle rom er røykfrie, har behagelige senger fra Jensen, gratis WiFi og bad med badekar eller dusj. Fra hotellet er det kort vei til skibakker og herlige naturopplevelser. Frokost er inkludert i prisen.

Romutvalg og priseksempel

Standard Economy Twin, fra 900 SEK

Plass til:
Størrelse: 17 m²
Våre Standard Economy Twin-rom er lokalisert i den eldre delen av hotellet og er perfekte for de som ønsker et litt større rom til en litt billigere pris. Rommene er 17 m² store og har en flatskjerm-TV og to 90 cm brede senger fra Jensen som kan skilles fra hverandre. Som gjest har du også tilgang til gratis WiFi, en hårføner, et stort skrivebord, garderober og plass til bagasjen din. Badet er flislagt og har en dusj og varme i gulvet.
Seng og kapasitet
2x 90 cm brede senger fra Jensen som kan skilles fra hverandre.
Book
Standard Economy Tomannsrom. Bilde.Standard Economy Tomannsrom. Bilde.Standard Economy Tomannsrom. Bilde.

Small Dobbel, fra 990 SEK

Plass til:
Størrelse: 11 m²
Våre Small Dobbelrom er et perfekt valg for de som ser etter et godt og rimelig budsjettalternativ. Rommene er 11 m² store og har to 80 cm brede senger fra Jensen, som er lagt sammen som en dobbeltseng. Det er også et skrivebord, gratis WiFi og en flatskjerm-TV. Badet er flislagt og har en dusj og varme i gulvet.
Seng og kapasitet
2x 80 cm brede senger fra Jensen.
Book
standard enkeltromSmall dobbeltrom. Bilde.En husholderske rydder hotellrommet. Bilde.Standard Twin rom. Bilde.Bad i Juniorsuiter. Bilde.

Standard Dobbel, fra 1 120 SEK

Plass til:
Størrelse: 15 - 20 m²
Våre Standard Dobbel-rom er perfekte for enslige reisende som ønsker litt ekstra plass eller for par på en helgeutflukt. Rommene er 15-20 m² store og har en flatskjerm-TV og to 90 cm brede senger fra Jensen, som er lagt sammen som en dobbeltseng. Gratis WiFi, en hårføner og et skrivebord er tilgjengelig på rommet. Badet er flislagt og har en dusj og varme i gulvet.
Seng og kapasitet
2x 90 cm brede senger fra Jensen.
Book
standard dobbeltromDobbeltrom Standard. Bilde.Standard Twin rom. Bilde.Bad i Juniorsuiter. Bilde.

Standard Twin, fra 1 103 SEK

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Er du på en helgetur med en venn eller vil du bare sove i din egen seng? Ingen problem, våre romslige 20 m² Standard Tvilling-rom har det du trenger. Rommene har to separate 90 cm brede senger fra Jensen, et skrivebord, flatskjerm-TV og gratis WiFi. Badet er flislagt og har en dusj og varme i gulvet. Det er også plass på rommene for å legge til en ekstra seng.
Seng og kapasitet
2x 90 cm brede senger fra Jensen.
Book
Standard twin room. Bilde.Lite dobbeltrom. Bilde.Standard twin room. Bilde.Standard Twin rom. Bilde.

Superior Dobbel, fra 1 195 SEK

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Sofaen og den ekstra plassen i våre Superior Dobbel-rom gjør dem populære blant både forretningsreisende og familier. De er 20 m² store og har to 90 cm brede senger fra Jensen, som er lagt sammen som en dobbeltseng, og en 140 cm bred sovesofa. Det er også en flatskjerm-TV, skrivebord, vannkoker og gratis WiFi på rommet, samt en hårføner. Badet er flislagt og har en dusj og varme i gulvet. Superior-rommene er også tilgjengelige som rom som tillater kjæledyr (mot et ekstra gebyr) for de som ønsker å ta med seg sin firbente venn på turen.
Seng og kapasitet
2x 90 cm brede senger fra Jensen, og en 140 cm bred sovesofa.
Book
superior dobbeltromDobbeltrom Standard. Bilde.Superior dobbeltrom. Bilde.Standard Twin rom. Bilde.Superior Dobbeltrom. Bilde.Bad i Juniorsuiter. Bilde.En kaffemaskin. Bilde.

Junior Suite, fra 1 700 SEK

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Vår to-roms Junior Suite på 30 m² har en fantastisk utsikt over Falun. Soverommet har en flatskjerm-TV og to 90 cm brede senger fra Jensen, som er lagt sammen som en dobbeltseng. Stuen har et skrivebord, en ekstra flatskjerm-TV og en 140 cm bred sovesofa. Badet er flislagt og har dusj, badekar og separat toalett. Som gjest vil du også finne en badekåpe, tøfler, hårføner og vannkoker for din bekvemmelighet.
Seng og kapasitet
2x 90 cm brede senger fra Jensen, og en 140 cm sovesofa.
Book
Lite Dobbeltrom. Bilde.JuniorsuiteBad i Juniorsuiter. Bilde.Bad i Juniorsuiter. Bilde.Bad i Juniorsuiter. Bilde.

Taksuite, fra 2 430 SEK

Plass til:
Størrelse: 45 m²
For familier eller par som ønsker ekstra luksus, tilbyr vi vår Tak Suite på 45 m² med to rom, med to separate 90 cm brede senger fra Jensen, satt sammen som en dobbeltseng, to flatskjerm-TV-er og en fantastisk utsikt over Falun. Stuen har et bord med fire stoler og en 160 cm bred sovesofa. Det flislagte badet har en stor dusj, et stort badekar, gulvvarme og et separat toalett. Det er også badekåper, tøfler, hårføner og en vannkoker for din bekvemmelighet.
Seng og kapasitet
2x 90 cm brede senger fra Jensen, og en 160 cm bred sovesofa.
Book
En seng på et hotellrom. Bilde.Suite på taket med bad. Bilde.Suite på taket med bad. Bilde.Stue Rooftop suite. Bilde.Rooftop Suite balkong. Bilde.Stue Rooftop suite. Bilde.

Lindmarkersuite, fra 3 800 SEK

Plass til:
Størrelse: 74 m²
For de som ønsker den ultimate luksusen og komforten, har vi vår to-roms suite på 74 m² kalt Lindmarker Suite, som har en badstue og et badekar for to. På soverommet er det en 200 cm bred King-size seng fra Jensen, en badekåpe, tøfler og en flatskjerm-TV. I stuen er det et stort bord med komfortable stoler, en 160 cm bred sovesofa og en flatskjerm-TV. Badet er flislagt og har dusj, badekar, badstue og separat toalett. I tillegg er det en hårføner og en vannkoker tilgjengelig for din bekvemmelighet.
Seng og kapasitet
1x 200 cm bred seng fra Jensen, og en 160 cm bred sovesofa.
Book
Lindmarker Suite. Bilde.Bad i Juniorsuiter. Bilde.En seng på et hotellrom. Bilde.