Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotellrom og leiligheter i Kvinesdal

Bestill overnatting på Utsikten Hotell Kvinesdal - First Partner. Hotellet har 85 moderne og komfortable hotellrom og leiligheter. Både Superior rom og leiligheter inviterer til fjordutsikt. Frokost og gratis WiFi er inkludert i prisen, og på hotellet finner du gratis parkering og lademuligheter for elbil.

Romutvalg og priseksempel

Economy enkeltrom

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Økonomifløyen på hotellet tilbyr komfortable enkeltrom til gunstige priser. De 20 m²store rommene er utstyrt med enkeltseng, eget bad, skrivebord, te- og kaffekoker, hårføner, smart TV og et lite kjøleskap til egen oppbevaring. Gratis WiFi og frokost er inkludert i prisen.
Seng og kapasitet
En enkeltseng.
Book
Economy Enkeltrom. Bilde.Economy Enkeltrom. Bilde.Economy Enkeltrom. Bilde.Economy Enkeltrom. Bilde.

Economy dobbeltrom

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Økonomifløyen på hotellet tilbyr komfortable dobbeltrom til gunstige priser. De 20 m²store rommene er utstyrt med dobbeltseng, eget bad, skrivebord, te- og kaffekoker, hårføner, smart TV og et lite kjøleskap til egen oppbevaring. Gratis WiFi og frokost er inkludert i prisen.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng.
Book
Economy Dobbeltrom. Bilde.Economy Dobbeltrom. Bilde.Economy Dobbeltrom. Bilde.Economy Dobbeltrom. Bilde.Economy Dobbeltrom. Bilde.

Economy twinrom

Plass til:
Størrelse: 20 m²
Økonomifløyen på hotellet tilbyr komfortable twinrom til gunstige priser. De 20 m²store rommene er utstyrt med to enkeltsenger, eget bad, skrivebord, te- og kaffekoker, hårføner, smart TV og et lite kjøleskap til egen oppbevaring. Gratis WiFi og frokost er inkludert i prisen.
Seng og kapasitet
To enkeltsenger.
Book
Economy Tomannsrom. Bilde.Economy Tomannsrom. Bilde.Economy Tomannsrom. Bilde.Economy Tomannsrom. Bilde.Economy Tomannsrom. Bilde.

Standard dobbeltrom

Plass til:
Størrelse: 24 m²
Standard dobbeltrom er 24 m² og ligger i Knaben-fløyen, som nettopp har blitt renovert med vakre nye gulv. Noen rom har egen balkong. Rommene er utstyrt med eget bad, skrivebord, et lite kjøleskap til egen oppbevaring, te- og kaffekoker, hårføner og smart TV. Gratis WiFi og frokost er inkludert i prisen.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng.
Book
Standardrom. Bilde.Standardrom. Bilde.

Superior dobbeltrom

Plass til:
Størrelse: 24 m²
De romslige Superior dobbeltrommene er 24 m² i størrelse og tilbyr fantastisk utsikt over Fedafjorden. De er utstyrt med dobbeltseng, et lite kjøleskap til egen oppbevaring, te- og kaffekoker, smart TV, skrivebord og hårføner. Gratis WiFi og frokost er inkludert i prisen.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng.
Book
Superior rom. Bilde.Superior Twin rom. Bilde.Baderom. Bilde.

Superior twinrom

Plass til:
Størrelse: 24 m²
De romslige Superior twinrommene er 24 m² store og er innredet med to enkeltsenger (90 cm brede). Alle rommene har fantastisk utsikt over Fedafjorden og er utstyrt med et lite kjøleskap til egen oppbevaring, te- og kaffekoker, smart TV, skrivebord og hårføner. Gratis WiFi og frokost er inkludert i prisen.
Seng og kapasitet
To enkeltsenger (90 cm brede).
Book
Superior Twin rom. Bilde.Baderom. Bilde.

Hotellleiligheter med balkong

Plass til:
Størrelse: 30 m²
De stilige hotellleilighetene er 30 m² i størrelse og har et separat soverom med dobbeltseng. Her finnes mulighet for oppredning på sovesofa, og for å sette inn en ekstra barneseng/ekstraseng ved behov. Alle leilighetene har balkong, velutstyrt kjøkken, eget bad og stue. Gratis WiFi og frokost er inkludert i prisen.
Seng og kapasitet
En dobbeltseng og sovesofa.
Book
Leilighet soverom. Bilde.Leilighet. Bilde.Leilighet kjøkken. Bilde.