Gå til hovedinnhold

Rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Rom

De lyse og hyggelige rommene på Skagen Motel - First Partner Collection er innredet med eget bad med dusj, sofa, skrivebord, garderobe og flatskjerm-TV. Motellet ønsker også gjestene velkommen til avslapning på haveterrassen.

Romutvalg og priseksempel

Dobbeltrom

Plass til:
Størrelse: 16 m²
Dobbeltrommene er innredet med twinsenger bestående av 2 enkeltsenger. Rommene har eget bad med dusj, TV og WiFi. Det er gratis parkering rett utenfor døren.
Seng og kapasitet
To enkeltsenger.
Book
Fint dobbeltrom med blå møbler. Bilde.Fint dobbeltrom med blå møbler. Bilde.Fint dobbeltrom med blå møbler. Bilde.Fint dobbeltrom med blå møbler. Bilde.Bad med hvit bakgrunn. Bilde.

Komfort dobbeltrom

Plass til:
Størrelse: 22 m²
Dobbeltrommene er møblert med twinsenger bestående av 2 enkeltsenger. Rommene har også en hjørnesofa, TV, WiFi og eget bad med dusj. Det er gratis parkering rett utenfor døren
Seng og kapasitet
To enkeltsenger.
Book
Comfort Dobbeltrom. Bilde.Bildet av veranda Comfort Dobbeltrom. Bilde.

Tremannsrom

Plass til:
Størrelse: 22 m²
Tremannsrommene er innredet med twinseng bestående av 2 enkeltsenger og 1 separat enkeltseng. Rommene har eget bad med dusj og WiFi. Det er gratis parkering.
Seng og kapasitet
En twinseng.
En enkeltseng.
Book
Triple Rom med grå møbler. Bilde.Bad Triple Rom. Bilde.Triple Rom med grå møbler. Bilde.

Deluxe dobbeltrom

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Deluxe dobbeltrommene er innredet med twinseng bestående av to enkeltsenger. Rommene har også eget bad med dusj, TV og WiFi. Det er gratis parkering.
Seng og kapasitet
To enkeltsenger.
Book
Deluxe Dobbeltrom. Bilde.Sofa inne Deluxe Dobbeltrom. Bilde.Bildet av veranda utendørs Deluxe Dobbeltrom. Bilde.

Familierom

Plass til:
Størrelse: 50 m²
Familierommene er innredet for 4 personer med twinsenger bestående av 2 enkeltsenger og to separate enkeltsenger. Rommene er også utstyrt med bad med dusj, TV, kjøleskap og WiFi. Det er gratis parkering.
Seng og kapasitet
En twinseng.
To enkeltsenger.
Book
Familierom 4 personer med røde møbler. Bilde.Familierom 4 personer med røde møbler. Bilde.Familierom 4 personer med røde møbler. Bilde.Familierom 4 personer med røde møbler. Bilde.Utsiktbildet av familierom 4 personer. Bilde.

Suite

Plass til:
Størrelse: 52 m²
Suiten er innredet med et stort soverom med to enkeltsenger og en entré med skrivebord. Videre er det et stort og romslig bad med separat dusjkabinett samt et stort boblebad/spa for to personer. Suiten har TV, WiFi og tilbyr gratis parkering. Gjestene mottar en flaske vin og frukt ved ankomst.
Seng og kapasitet
To enkeltsenger.
Book
Suite med grå møbler. Bilde.Suite med grå møbler. Bilde.Deluxe Dobbeltrom. Bilde.Gangen i Suite. Bilde.Bad Suite. Bilde.