Gå til hovedinnhold

Sundsvall

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Hotell og ting å gjøre i Sundsvall

Med sin kystbeliggenhet ved Bottenviken i midtre Sverige ligger Sundsvall perfekt til på mange måter. Herfra er det omtrent like langt til Umeå som til Stockholm, og herlige naturopplevelser finnes innenfor kort rekkevidde. First Hotels har et hotell i Sundsvall, First Hotel Strand.

Fra First Hotel i Sundsvall er det kort veg til trivelige restauranter, populære severdigheter og ting å ta seg til. Pass på å besøke Himlabadet med eventyrbad og egen avslappingsavdeling, ta deg opp på Södra Stadsberget for å gå på ski og sjekke den fantastiske utsikten, eller ta en tur innom opplevelsessenteret Stenstan Visitor Center. Liker man shopping så anbefales, foruten butikkene i sentrum, et av Norrlands største kjøpesentre, Birsta City. Her finner man mer enn 90 butikker over to etasjer samt restauranter og kaféer.

Våre hoteller i Sundsvall

  • lobby
    Strandgatan 10, 852 31 Sundsvall
    Book nå!
    First Hotel Strand er et fullservice-hotell i Sundsvall sentrum, kun få minutters gange fra sentralstasjonen. Gjestene kan nyte gratis te/kaffe i vestibylen til alle tider. First Hotel Strand ligger rett overfor Sundsvalls populære Casino Cosmopol og en kort gåtur unna den travle handlegaten og restaurantdistriktet i det sjarmerende og historiske bysenteret.