Gå til hovedinnhold

Søvnvennlige rom og senger med justerbar madrass

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Søvnvennlige rom og senger med justerbar madrass

Våre SmartBed-rom ligger i en rolig del av hotellet og har god ventilasjon. De er innredet med senger hvor fastheten på madrassen kan justeres. Du får også et søvn-kit med sovemaske og øreplugger.

Undersøkelser viser at ingenting er viktigere for hotellgjester enn en komfortabel seng. Faktisk enda viktigere enn frokost eller personlig service. 

Søvn er utrolig viktig. Arianna Huffington, medgrunnlegger av den store nettavisen Huffington Post, skriver i en ny bok at vi befinner oss i en søvnkrise. Vi får for lite søvn, og det kan i verste fall ha konsekvenser som dårligere fysisk helse, hjerteproblemer og fedme, diabetes, kreft og Alzheimers. Arianna Huffington mener at mer og bedre søvn på alle nivåer i samfunnet vil føre til en bedre hverdag – både kulturelt sett, på jobb og privat.

På First Hotels tar vi søvn på alvor, og vi vet hvor viktig det er med søvn – både når du er på jobbreise og når du er på ferie. Derfor lanserte vi i 2016 First SmartBed fra selskapet YouBed. Dette er en av de sengene Arianna Huffington mener kan hjelpe deg til å sove bedre om natten, og dermed øke livskvaliteten. Med First SmartBed kan du justere madrassens hardhet og dermed sove best mulig.

SmartBed-rom

Rommene er søvnvennlige med god luft og er i en rolig del av hotellet. De er innredet med senger hvor fastheten på madrassen kan justeres. Rommene inneholder:

  • Twin-rom (2x90 cm) eller Dobbeltrom (180 cm).
  • Søvnkit med sovemaske og øreplugger

Velg SmartBed rom neste gang du skal bo hos oss!

De aller fleste av våre hoteller tilbyr SmartBed-rom. Velg derfor SmartBed rom neste gang du skal bo hos oss. Velg hotellet du vil bo på, og velg romtypen SmartBed.

Du kan lese mer om sengen her

Se videoen om sengen her

Mer informasjon om sengen

  • You Bed produserer verdens første fjærseng som kan tilpasses personlige preferanser.
  • Ved hjelp av en håndkontroll bestemmer du selv hvor hard eller myk sengen skal være.
  • Du kan justere sengens ulike komfortsoner separat (skuldre og hofteparti) for at den personlige tilpasningen skal bli optimal.
  • På fjernkontrollen kan du lese av sengens hardhet. Uansett lengde eller kroppsform, får du dermed en egen komfortprofil som du kan gjenskape ved neste besøk.