Gå til hovedinnhold

Våre rom

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Overnatting i Umeå

Bo på First Hotel Dragonen i Umeå sentrum. Her kan du velge mellom 93 komfortable rom innenfor flere romkategorier, inkludert familierom, enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Alle rommene er røykfrie og tilbyr komfortable kvalitetssenger og gratis WiFi.

Romutvalg og priseksempel

Dobbel uten vindu, fra 950 SEK

Plass til:
Størrelse: 15-18 m²
Våre dobbeltrom uten vindu fra 2017 er lyse og moderne innredet med skrivebord, skrivebordsstol, 49 "LED Smart TV og lydisolering vegg-til-vegg-teppe. Rommene er utstyrt med en 160 cm dobbeltseng eller to separate 90 cm brede senger fra Hilding Anders. Det romslige badet med vegg- og gulvfliser er utstyrt med dusj, oppvarmet gulv, hårføner og sminkespeil.
Kan kun bookes via telefon eller e-post
En 160 cm dobbeltseng eller to separate 90 cm brede senger fra Hilding Anders.

Familie 4 senger uten vindu, fra 1 515 SEK

Plass til:
Størrelse: 25 m²
Våre familierom med 4 senger uten vindu fra 2017 er lyse og moderne og innredet med skrivebord, skrivebordsstol,49” LED smart-tv samt lydisolering vegg-til-veggteppe. Rommene er utstyrt med to separate 90 cm brede senger fra Hilding Anders og en 80 x 200 cm køyeseng fra Sävar Snickeri. Det romslige badet med vegg- og gulvfliser er utstyrt med dusj, oppvarmet gulv, hårføner og sminkespeil.
Kan kun bookes via telefon eller e-post
To separate 90 cm brede senger fra Hilding Anders og en 80 x 200 cm køyeseng fra Sävar Snickeri.

Familie 6 senger uten vindu, fra 1 990 SEK

Plass til:
Størrelse: 30 m²
Våre 6-sengs familierom uten vindu fra 2018 er tilgengelighetstilpasset og 30 m2 store. Våre romslige og luftige rom har seks senger og separate soverom. Rommene er lyse og moderne og er innredet med skrivebord, skrivebordstol, 49” LED smart-tv, kjøleskap og lyddempende vegg-til-vegg teppe. Her finnes to separate 90 cm brede senger fra Hilding Anders og to 80 x 200 cm køyesenger fra Sävar Snickeri. Den ene køyesengen er plassert i et adskilt rom med dør. De romslige baderommene med vegg- og gulvfliser er utstyrt med dusj, gulvvarme, hårføner og sminkespeil.
Seng og kapasitet
To separate 90 cm brede senger fra Hilding Anders og to 80 x 200 cm køyesenger fra Sävar Snickeri. Den ene køyesengen er plassert i et adskilt rom med dør.

Deluxe Familie, fra 1 610 SEK

Plass til:
Størrelse: 28 m²
Våre Deluxe-familierom har en egen sittegruppe med et salongbord for små møter eller frokost. De er blant annet utstyrt med en 140 x 200 cm sofa, en flatskjerms smart-tv på 50 tommer, vannkoker for kaffe og te, et lite kjøleskap, strykebrett og hårføner. Badene har gratis toalettartikler og er utstyrt med badekar. 180 cm brede Høie kontinental dobbeltsenger.
Seng og kapasitet
180 cm brede Høie kontinental dobbeltsenger

Standard Enkel, fra 949 SEK

Plass til:
Størrelse: 10 m²
Våre Standard-enkeltrom ble totalrenovert i en moderne stil i 2014 og utstyrt med parkettgulv. Ellers er de blant annet utstyrt med en 32 tommers flatskjerms-tv og hårføner. De lyse og luftige flislagte badene har dusj. 105 cm bred seng.
Seng og kapasitet
105 cm bred seng

Standard Twin, fra 1 325 SEK

Plass til:
Størrelse: 18 m²
Våre standard dobbeltrom med enkeltsenger ble totalrenovert i en moderne stil i 2014 og utstyrt med parkettgulv. De er blant annet utstyrt med 40 tommers flatskjerms-tv, skrivebord, lenestol og hårføner. De lyse og luftige flislagte badene har dusj. To 90 cm brede senger som kan atskilles.
Seng og kapasitet
To 105 cm brede senger som kan atskilles.

Superior Dobbel, fra 1 230 SEK

Plass til:
Størrelse: 18 m²
Våre Superior-dobbeltrom ble totalrenovert i en moderne stil i 2014 og utstyrt med parkettgulv. De er blant annet utstyrt med en flatskjerms smart-tv på 40 tommer, skrivebord, stol, hårføner og mulighet for å lage kaffe og te. De lyse og luftige flislagte badene har dusj. En 180 cm bred seng.
Seng og kapasitet
En 180 cm bred seng.

Familiesuite, fra 3 095 SEK

Plass til:
Størrelse: 38 m²
Våre familiesuiter ble totalrenovert i 2014. Soverommene er innredet med en flatskjerms smart-tv på 40 tommer. Soverommene har tilgang til bad via egen dør. Oppholdsrommet har en ekstra flatskjerms smart-TV på 40 tommer, et skrivebord og en sofa som kan gjøres om til en 140 x 200 cm seng. Rommene er blant annet utstyrt med hårføner, vannkoker for kaffe og te, et lite kjøleskap, mikrobølgeovn og strykebrett. Badet har gratis toalettartikler. Gangen har god plass til bagasje og et separat toalett. 180 cm bred Høie kontinental dobbeltseng.
Seng og kapasitet
180 cm bred Høie kontinental dobbeltseng