Gå til hovedinnhold

Ting å gjøre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Ting å gjøre i Stockholm

Er du klar for Stockholm? Queen’s Hotel - First Partner Collection ligger Drottninggatan i Stockholm sentrum, nær severdigheter, attraksjoner, museer, restauranter og shopping. Kort sagt alt du som reisende ser etter i den svenske hovedstaden.

Nedenfor har vi samlet noen tips om opplevelser i Stockholm til inspirasjon, som vi håper du som gjest får glede av. Har du spørsmål eller trenger flere anbefalinger, hjelper vi selvsagt gjerne.

Restauranttips på Queen’s Hotel

Alt fra uformelle spisesteder til mer sofistikerte menyer. Her har du en oversikt over foreslåtte spisesteder i Stockholm.

Vår egen restaurant, Mom’s Kitchen, tilbyr et stort utvalg av både tradisjonelle svenske og internasjonale retter. Det er raskt, praktisk, velsmakende og rimelig. Ikke gå glipp av våre svenske kjøttboller, som er en favoritt blant våre gjester.

Les flere tips om restauranter i Stockholm her.

Vår endagsguide til Stockholm

Ønsker du tips til opplevelser i Stockholm for én dag? Bli med på vår vandring gjennom den svenske hovedstaden med spennende stopp underveis.

Start med å gå sørover ned Drottninggatan i retning Gamla Stan. Første stopp er torghallen Hötorgshallen ved Hötorget. Her er det frisk frukt eller svenske spesialiteter enten i markedshallen eller på markedet utenfor.

Fortsett å lese guiden her.

Vasamuseet

Et av Sveriges mest godt besøkte museer, eller kanskje det mest besøkte, er Vasamuseet. Kongeskipet Vasa sank under jomfruturen i 1628 og ble hevet i 1961. Siden den gang har skipet blitt restaurert til omtrent slik det opprinnelig var, med mer enn 95 % originale vrakdeler.

Besøk dette praktfulle krigsskipet på Vasamuseet i Stockholm og lær om livet om bord i gamle dager.

Visit Stockholm

Hvis du ønsker flere tips om ting å gjøre i Stockholm mens du er her, anbefaler vi Visit Stockholms nettside. Her finner du informasjon om aktuelle konserter, museer, arrangementer og selvfølgelig massevis av restauranter, barer og utesteder som er verdt å besøke.

Vårt personale hjelper selvfølgelig også med tips og anbefalinger - vi ønsker at du skal ha et utmerket opphold og opplevelse når du besøker Stockholm.