Gå til hovedinnhold

Ting å gjøre

Bestill opphold

Fleksibel på dato? Vis i lavpriskalender
Ved booking av mer enn seks rom, ta kontakt med hotellet direkte. Spesielle bookingvilkår kan gjelde.

Ting å gjøre

Leter du etter ting å gjøre i Bromma, Sundbyberg og Stockholm? Brommavik Hotel – First Partner Collection er et flott utgangspunkt for de som vil shoppe på Mall of Scandinavia, dra på konsert eller et sportsarrangement på Friends Arena eller oppleve kunst på Marabouparken Konsthall.

Se tipsene våre for opplevelser i Bromma, Sundbyberg og Stockholm nedenfor, eller be en av de ansatte om ytterligere inspirasjon eller ideer for besøket ditt.

Shopping

Er du klar for shopping? Fra hotellet kan du enkelt nå Mall of Scandinavia, kjøpesenteret Bromma Blocks og Sundbyberg sentrum, der du finner både populære kjedebutikker og uavhengige butikker.

Hvis du heller vil besøke Stockholm sentrum for å shoppe, kommer du deg dit på bare åtte minutter med kollektivtransport.

En mann som ser på kunst. Bilde.

Kunstsenteret Marabouparken Konsthall

Hvis du er klar til å få litt inspirasjon, anbefaler vi et besøk til kunstsenteret Marabouparken Konsthall, som ligger bare en 10 minutters spasertur fra hotellet.

Her finner du samtidskunst, blant annet skulpturer og installasjoner, rettet mot menneskenes levekår i samfunnet, historien og samtiden.

Fotballkamp på Friends Arena i Stockholm. Bilde.

Friends Arena

De som elsker sport, musikk og arrangementer i verdensklasse finner alt de ønsker på nasjonalarenaen Friends Arena.

Hotellet er det perfekte valget for de som skal på konsert, fotballkamp eller andre sportsarrangementer på flerbruksarenaen.

Foto: Copyright Stockholm Live.

Hesteløp. Bilde.

Solvalla Travbane

Det tar 10 minutter med bil fra hotellet til Solvalla Travbane.

Brommavik Hotel – First Partner Collection er et naturlig valg for de som vil besøke travbanen, enten du er en gjenganger eller ivrig etter å oppleve spenningen med hesteveddeløp for aller første gang. Det er gratis parkering på hotellet, forutsatt at det er ledig plass. Du har også tilgang til treningsstudio, badstue og avslapningsområde.

Stockholm

Besøk Stockholm

Hvis du vil ha flere tips om opplevelser i Stockholm under oppholdet, anbefaler vi deg å besøke nettstedet Visit Stockholm. På nettstedet finner du en oversikt over kommende konserter, tips om museer og arrangementer, og selvsagt også mange restauranter, barer og puber som er verdt et besøk. Medarbeiderne våre gir deg gjerne tips og anbefalinger – målet vårt er å gi deg et opphold og en opplevelse i ypperste klasse når du besøker Stockholm.